Aventics aloittaa Online-kaupan Suomessa

Pneumatiikan asiantuntija Aventics tarjoaa nyt asiakkailleen Suomessa innovatiivisen huolto- ja tuoteportaalin: www.pneumatics-shop.fi.
Portaalista saa nopeasti ja helposti tietoja komponenteista ja ratkaisuista, jotka on yksilöity tarkasti sekä insinöörien että oston asettamiin vaatimuksiin. Portaalissa voidaan samanaikaisesti suorittaa nopeasti tilauksia.

Useat teollisuudenalat kattava portaali on kohdistettu alkuperäisille laitevalmistajille (OEM, Original Equipment Manufacturer), jälleenmyyjille sekä teollisuusautomaation ja hyötyajoneuvo-, elintarvike-, lääke-, energia- ja laivatekniikan alojen insinööritoimistoille.

Yritys yhdistää ”One-Stop-Shop” -ratkaisun avulla uudessa portaalissa kaikki oleelliset sovellukset. Keskeinen hakutoiminto helpottaa hakua ja tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti kaikkien oleellisten tietojen kyselyn käyttöohjeista ja esitteistä aina teknisiin tietoihin saakka. Tilausten tekeminen on nopeampaa yksinkertaistettujen rakenteiden ja prosessien ansiosta. Lisäksi asiakkaalla on käyttöoikeudet ”myAVENTICS”-alueelle: Tällä yksilöidyllä palvelualueella voidaan katsella toimeksiantoja ja tarjouksia, seurata toimituksia sekä ladata kaikki toimituksen kannalta oleelliset asiakirjat ja antaa palautetta tuotteista.

”Tarjoamme komponenttiemme avulla asiakkaillemme korkeatasoisimpia teknisiä ratkaisuja. Innovatiivinen tuoteportaalimme helpottaa nyt myös tietojen hankintaa ja tilasprosessia. Haluamme, että asiakkaamme ja kumppanimme voivat löytää nopeammin juuri näitä eteenpäin auttavan ratkaisun”, sanoo Andreas Hart, Aventicsin digitaalisen liiketoiminnan johtaja.

Digitalisoinnin mahdollisuuksien hyödyntäminen

Aventics vastaa uuden portaalinsa avulla erityisesti usein erittäin yksilöllisiä ratkaisuja etsivien pienten ja keskikokoisten yritysten tarpeisiin. ”Digitalisointi tarjoaa korvaamattomia mahdollisuuksia kumppaneille ja asiakkaille lisäarvon luomiseen. Näin tarjoamme digitaalisella portaalillamme kellon ympäri erinomaisen palvelun, jonka älykkyys piilee yksilöllisessä yksinkertaisuudessa”, sanoo Hart. ”Digitaalisen muutoksen aikakautena asiakkaat odottavat entistä enemmän, että he voivat mukauttaa kokemuksensa loppukäyttäjinä myös liikkeiden välisille alustoille. Portaalimme asettaa käyttöön asiakkaan tarpeiden mukaan yksilöityjä ratkaisuja. Tämän ansiosta asiakkaamme on helppoa työskennellä kanssamme. Ja aiomme laajentaa myös tulevaisuudessa juuri näitä yksilöityjä tarjouksia”, asiantuntija jatkaa.

Pneumatiikan asiantuntija Aventics ottaa kesäkuun 2018 loppuun mennessä uuden portaalinsa käyttöön Skandinaviassa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Italiassa, Tsekissä, Puolassa ja Unkarissa. Sveitsissä, Pohjois-Amerikassa, Kiinassa ja Singaporessa olevat Aventics asiakkaat ovat voineet käyttää ratkaisua jo muutaman kuukauden ajan. Syksystä 2018 alkaen uusi portaali on käytettävissä myös Saksassa, Itävallassa, Ranskassa ja Espanjassa.