Havainnekuva: Janne Kantee, arkkitehti, SAFA Honkatalot/ WhiteNight Lighting Oy

Saunaravintola Kuuma avautuu Tampereelle

Havainnekuva: Janne Kantee, arkkitehti, SAFA Honkatalot/ WhiteNight Lighting Oy

Kuuman kaksikerroksinen kokonaisuus pitää sisällään noin 500 neliötä kerrosalaa ja runsaat 500 asiakaspaikkaa. Kuuman vieraita palvelee myös Ratinan suvantoon rajattu erillinen pulahtamisallas sekä kahteen tasoon sijoittuvat yli 700 neliön terassialueet. Asiakkaiden viihtyvyydestä vastaa noin 30 työntekijää.

Rakennuksen suunnittelusta on vastannut arkkitehti SAFA Janne Kantee Honkataloilta. Rakennuksen julkisivu on toteutettu valkoiseksi maalatulla, kuusipuisella pystytolpituksella ja siinä on elävä viherkatto.

Urbaani ympäristö yhdistettynä moniaistiseen rentoutumiselämykseen tekevät Kuumasta poikkeuksellisen kokonaisuuden Tampereen keskustassa.

– Saunaravintola Kuuma sijaitsee paitsi keskellä kaupungin keskustaa myös veden äärellä. Saunominen yhdistettynä herkulliseen ruokaan, juomaan ja upeaan miljööseen tekevät siitä yhden korkeatasoisimman saunakokonaisuuden Suomessa. Tarjoamme elämyksiä, jotka rentouttavat kaikki aistit. Meillä voi tuntea olevansa kuin lomallaan, myös keskellä arkea, kuvailee Kuuman käytännön toiminnasta vastaava yrittäjä Ville Iivonen Lumo Laukontori Oy:stä.

Löylyelämykset voi kokea joko puulämmitteisessä tai modernissa savusaunassa. Saunojen kapasiteetti on satoja asiakkaita päivässä.

– Trendinä ovat saunomisen kokemuksellisuus, elämyksellisyys ja yhteisöllisyys. Vastaamme tähän tarpeeseen tuomalla korkeatasoisen saunomisen ja rentoutumisen kokemuksen kaiken kansan saataville. Kuuman löylyihin ovat tervetulleita kaikenikäiset saunojat. Tulemme julkistamaan lähellä olevan avajaispäivän pian, vihjaa Lumo Laukontori Oy:n toimitusjohtaja Pasi Rautanen.