NFC-pääsynhallintaratkaisu-uutuus iLOQ:lta

iLOQ on johtava digitaalisen pääsyoikeuksien hallinnan yritys, jolla on yli 15 vuoden kokemus turvallisuusteollisuudesta ja lukitusalasta. Vuonna 2007 iLOQ esitteli maailman ensimmäisen omavoimaisen digitaalisen lukkosylinterin, ja nyt iLOQ on valmis päästämään markkinoille seuraavan sukupolven tuotteet, jotka mullistavat lukituksen sähkön, veden ja kaasun jakelutoiminnassa.

iLOQ S50 toimii ilman avainta ja perustuu älypuhelimen NFC-tekniikkaan ja turvalliseen pääsyoikeuksien jakamiseen pilven kautta. Se on maailman ensimmäinen ja ainoa lukkosylinteri, joka ottaa avaamiseen tarvittavan energian älypuhelimesta. iLOQ S50 poistaa yhtälöstä avaimet, paristot ja turhat kaapelit, jolloin tuotteen elinkaaren aikana saadaan merkittäviä säästöjä. Sen innovatiivinen tekniikka ratkaisee isoja haasteita sähkön, veden ja kaasun jakelussa ja yksinkertaistaa päivittäisiä toimintoja. iLOQ S50 on täydellinen ratkaisu tilanteeseen, jossa hallittavia kohteita on paljon ja ne ovat hajallaan. Se säästää yrityksiltä aikaa ja resursseja.

”Olemme valmiit ottamaan seuraavan harppauksen ja muuttamaan lukituksen sähkön, veden ja kaasun jakelutoiminnassa. iLOQ S50 mahdollistaa erinomaisen asiakaskokemuksen ja tuottaa arvoa samalla, kun kokonaiskustannukset laskevat. Luomamme edistynyt avaimeton ratkaisu auttaa meitä laajentumaan uusille aloille ja uusiin markkinasegmentteihin sekä tarjoamaan lisää etuja niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille”, sanoo iLOQin toimitusjohtaja Heikki Hiltunen.

Keskittäminen ja innovaatio olivat iLOQ S50:n suunnittelussa etusijalla. Nyt tuote on valmis valtaamaan markkinat.

iLOQin markkinointijohtaja Joni Lampinen kertoo: ”iLOQ S50:n myynti ja markkinointi alkavat nyt. iLOQ S50 on vahva tuote, jonka takana on vahva kulttuuri.

Olemme iloisia siitä, että brändimme laajenee sähkön, veden ja kaasun toimittajiin ja voimme tarjota merkittävää tehokkuuden parannusta asiakkaille, jotka eivät ole ennen nähneet tällaisia tuotteita. Toivomme, että voimme tuottaa asiakkaillemme valtavasti lisäarvoa ja helpottaa heidän elämäänsä ja päivittäisiä hallintatoimia.”