Camfilin HiFlo XL -suodatinkehykset kierrätysmuovia

Camfil on parantanut entisestään HiFlo XL -ilmansuodattimiensa ympäristöystävällisyyttä käyttämällä niiden asennuskehyksissä 100 % kierrätysmuovia. Jo aiemmin kehysmateriaali on ollut muiden suodattimen materiaalin kanssa energiajakeeksi kelpaavaa.

Hi-Flo XL -pussisuodattimien pienen ilmanvastuksen vuoksi suodatin leikkaa ilmanvaihdon kustannuksia tarjoten samalla parempaa sisäilmaa. Hi-Flo XLT:ssä on ainoastaan 10 suodatintaskua, mutta sen teho on sama kuin 12-taskuisessa. Näin leikataan raaka-ainekustannuksia ja luonnonvarojen kulutusta kuitenkaan vaikuttamatta suodattimen suorituskykyyn. Tämä on myös johtanut alhaisempaan tarvittavien kuljetusten määrään. Pienemmän raaka-ainetarpeen ja energiatehokkuuden lisäksi ympäristöystävällisyyttä edistää se, että HiFlo XL -suodattimet voidaan hävittää energiajakeena.

Camfil – HiFlo XL -tuotevalikoima

Camfil -kestävä kehitys

Camfil – energiatehokkuus

Camfil on maailman johtava puhdasilmaratkaisujen valmistaja 55 vuoden kokemuksella. Tuotteemme suojaavat ihmisiä, prosesseja ja ympäristöä. Ne edistävät terveyttä, parantavat tuottavuutta ja vähentävät energiankulutusta. 28 tuotantolaitosta, kuusi tutkimus- ja kehityskeskusta, sekä yli 65 omaa paikallista myyntikonttoria ympäri maailmaa kykenevät tarjoamaan asiakkaillemme kaikki tarvittavat palvelut ja tuen. Camfil -yhtymän pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, mutta yli 95 % liikevaihdosta muodostuu kansainvälisiltä markkinoilta. Yhtymällä on 4 200 työntekijää ja liikevaihto 735 miljoonaa €.

Camfil Oy on Suomessa toimiva Camfil Groupin tytäryhtiö. Yrityksen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Espoossa. Koko maan kattava palveluverkko sekä 17 miljoonan euron liikevaihto tekevät Camfil Oy:stä markkinajohtajan myös Suomessa.