Turvallinen putkiasennus

Hilti on lanseerannut uuden putkenpitimen, jonka suunnittelussa on huomioitu erityisesti käytön helppous sekä turvallisuus: pidin on helppo sulkea ja kiristää vain yhdellä kädellä ja lukitusmekanismi estää putkenpitimen aukeamisen vahingossa.

Uudessa Hilti MP-L-I -putkenpitimessä on turvallinen saranamekanismi, joka aukeaa jopa 180° ja sulkeminen on helppoa yhdellä ruuvilla, joka napsahtaa paikalleen ilman kohdistusta. Lukitusmekanismi lukitsee ruuvin paikalleen eikä pidin pääse vahingossa aukeamaan asennuksen aikana. MP-L-I on suunniteltu yksinkertaistamaan ja nopeuttamaan putkien asennusta.

Suunnittelussa on lisäksi otettu huomioon kumieristeiden irtoamiseen liittyvä ongelma, joka on ratkaistu kumieristeen pisteliimauksella.

Portfolio on yhteensopiva kaikille putkihalkaisijoille välillä 10-170 mm ja pidin soveltuu kaikille materiaaleille aina lämmitysputkista viemäriputkiin. Putkenpitimen kaksoisliitospää mahdollistaa M8- tai M10 -kierretangon käytön asennuksessa.

MP-L-I on täysin yhteensopiva Hiltin kiskojärjestelmien kanssa.

Lisätietoja tuotteesta…

Suunnittelemme ja valmistamme rakennusalalle suunnattuja edistyneitä teknisiä ratkaisuja, ohjelmistoja ja palveluita.Toimimme maailmanlaajuisesti yli 120 maassa työllistäen 25 000 henkilöä. www.hilti.com