DEWALT laajentaa nyt suosittua XR-puutarhakonevalikoimaansa tehokkaalla akkukäyttöisellä ruohonleikkurilla.

Huipputehokas akkukäyttöinen ruohonleikkuri

DEWALT tuo markkinoille ensimmäisen akkukäyt-töisen ruohonleikkurinsa. Uusi ruohonleikkuri pienentää käyttökustannuksia, eikä enää tarvitse tankata tai taistella johtojen kanssa. Voimanpesä leikkaa jopa 800 neliömetrin suuruisen alueen yhdellä latauksella.

DEWALT laajentaa nyt suosittua XR-puutarhakonevalikoimaansa tehokkaalla akkukäyttöisellä ruohonleikkurilla.

DEWALT laajentaa nyt 18 voltin XR-puutarhakonevalikoimaansa tehokkaalla akkukäyttöisellä ruohonleikkurilla. Uusi DCM564-leikkuri on erittäin tehokas kahden 18 voltin (yhteensä 36 volttia) akun ansiosta. Täysillä akuilla voi leikata jopa 800 neliömetrin suuruisen alueen. Akut ovat yhteensopivia kaikkien DEWALTin 18 voltin XR-koneiden kanssa, joten samaa akkua voidaan käyttää puutarhakoneissa ja sähkötyökaluissa.

Kun valitaan akkukäyttöinen ruohonleikkuri bensiini-käyttöisen sijaan, tankkaamisesta ei tarvitse enää huolehtia tai kärsiä bensiinihöyryistä ja melusta. Käyttökustannukset ovat pidemmällä aikavälillä huomattavasti pienemmät, sillä rahaa ei enää kulu polttoaineeseen tai säännölliseen huoltamiseen, jota bensiinikäyttöiset mallit usein vaativat.

Työtä helpottaa myös se, että uuden DCM564-mallin leikkuuleveys on peräti 48 cm. Pitkäkään ruoho ei ole ongelma, sillä leikkurissa on DEWALTin hiiliharjaton moottori. Näin se selviää jopa 15 cm korkeasta ruohosta ja lopputulos on tasainen ilman, että nurmikolle jää painuneita ruohomättäitä. Leikkuukorkeutta voidaan säätää 25–86 millimetrin välillä ja leikkurissa on 55 litran kerääjä, joka voidaan irrottaa, jos ruohosilpun haluaa mieluummin jättää maahan lannoitteeksi.

Myös käyttäjäystävällisyyteen on kiinnitetty huomiota, sillä leikkuria on todella helppo käsitellä, mutta se on silti tukeva ja tasapainoinen. Lisäksi siinä on taitettava työntöaisa, joten se on helppo taittaa kasaan, kuljettaa ja säilyttää.

Runkomallin DCM564N hinta 579 euroa, sis alv 24%.


DEWALT
Stanley Black & Decker on maailman suurin sähkötyökalujen valmistaja. DEWALT-tuotemerkki on osa konsernia ja tarjoaa sähkötyökaluja ammattilaiskäyttäjille. Kaikkien tuotteiden markkinoille tuonti perustuu kattavaan tutkimukseen ja ammattilaiskäyttäjien haastatteluihin. Näin varmistetaan, että tuotteet täyttävät käyttäjien vaatimukset. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.dewalt.fi.