Turvallisuusasiantuntija Jarno Limnéll Tosiboxin hallitukseen

Tosibox Oy:n hallitukseen on valittu yhtiökokouksessa uutena jäsenenä turvallisuusasiantuntija Jarno Limnéll.

Jarno Limnéll on Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professori ja toimii myös dosenttina kolmessa suomalaisessa yliopistossa. Aikaisemmin hän on työskennellyt kyberturvallisuusjohtajana Insta Groupissa. Limnéll on koulutukseltaan sotatieteiden tohtori, VTM ja kapteeni (evp.).

”Tosibox on erittäin mielenkiintoinen yritys, joka on onnistunut ratkaisemaan hankalan ja aikaa vievän ongelman yksinkertaisesti, ja mikä tärkeintä, tietoturvaa unohtamatta. Olen iloinen, että pääsen osaksi suomalaista menestystarinaa, ja haluan tuoda oman kokemukseni ja asiantuntemukseni yhtiön käyttöön”, sanoo Limnéll.

”Esineiden Internet jatkaa hurjaa kasvua myös lähivuosina ja yhteyksien tietoturvan tärkeys on huipussaan. TOSIBOX®-teknologia tarjoaa ainutlaatuisen tavan turvata yhteydet ja samalla hyödyntää IoT:n mahdollisuudet. Jarno Limnéllin asiantuntijuus tuo hallitukseemme tervetullutta näkemystä turvallisuuteen ja muihinkin kysymyksiin,” sanoo Tosiboxin toimitusjohtaja Tero Lepistö.

Vuonna 2011 perustettu oululainen Tosibox Oy tarjoaa helpon ja tietoturvallisen etäyhteyden internetiin, jota hyödynnetään laajasti muun muassa kiinteistö- ja teollisuusautomaatiossa sekä turvallisuusalalla. Ratkaisu mahdollistaa IoT-ympäristöjen rakentamisen ja niiden helpon käyttäjähallinnan. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 3,3 miljoonaa euroa, josta 62 % tuli vientimyynnistä.

Jarno Limnéllin lisäksi Tosiboxin hallituksessa jatkavat Markku Tapio, Satu Yrjänen, Mikko Siivola sekä Veikko Ylimartimo.