Petri Reunanen. Kuva: Jatke Länsi-Suomi

Petri Reunanen Jatke Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi

Petri Reunanen. Kuva: Jatke Länsi-Suomi

Petri Reunanen on nimitetty Jatke Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi 1.5.2024 alkaen. 

Petri on koulutukseltaan rakentamistalouden DI, ja hänellä on pitkä kokemus erityisesti Turun alueen asuntorakentamisesta ja hankekehityksestä. Jatke Länsi-Suomen toimitusjohtajan tehtäviä hoitanut Jukka Hannus pääsee Petrin nimityksen myötä panostamaan täysillä Jatke Pirkanmaan toimitusjohtajan rooliin ja Tampereen toiminnan eteenpäin viemiseen.

Petri on urallaan työskennellyt muun muassa YIT:llä, Lemminkäisellä, Auratum Asunnoilla ja perustamassaan Aurapro Oy:ssä. Viimeiset kaksi vuotta hän on työskennellyt NCC:llä Länsi-Suomen yksikönjohtajana.

– Olen seurannut Jatkeen toimintaa pidemmän aikaa, ja kiinnitin huomiota muun muassa Jatkeen kotimaisuuteen. Jatke Länsi-Suomella on erittäin hyviä hankeaihioita ja kivoja asuntokohteita tulossa. Näen myös paljon mahdollisuuksia kehittää toimintaa, ja tuon lisää paikallista näkemystä johtoon, Petri kertoo.

– Petrin laajojen verkostojen, pitkän rakennusalan kokemuksen ja vääjäämättä edessä olevan markkinan piristymisen myötä saamme uusia hankkeita kehitettäväksi myös Turun alueella, kertoo Jatkeen konsernijohtaja Hannu Anttonen.