Citycon on nimittänyt Sanna Yliniemen Suomen, Viron ja Tanskan maajohtajaksi (Sr Vice President, Asset Management Finland, Estonia and Denmark).

Sanna Yliniemi on nimitetty Cityconin Suomen, Viron ja Tanskan maajohtajaksi

Uudessa tehtävässään Sanna Yliniemi vastaa Cityconin omistamien 13 keskuksen operaatioista ja tuloksesta kyseisissä toimintamaissa. Yliniemi myös jatkaa Cityconin laajennetun johtoryhmän jäsenenä. Yliniemi aloittaa uudessa tehtävässään 1.5.2024.

Yliniemellä on lähes 20 vuoden kokemus erilaisista vähittäiskaupan ja kauppakeskusalan tehtävistä. Cityconin palveluksessa Sanna Yliniemi on ollut vuodesta 2010 lähtien.

”Olen erityisen tyytyväinen, että Sanna ottaa vastuun tästä laajasta kokonaisuudesta. Hänellä on laaja tietämys kauppakeskusalasta sekä syvällinen ymmärrys vähittäiskaupan kiinteistömarkkinasta. Asiantuntemuksensa ja strategisen lähestymistapansa ansiosta Sanna soveltuu hyvin johtamaan toimintaamme ja tukemaan kasvua näillä tärkeillä markkinoilla. Olen varma, että hänen johtajuutensa vaikuttaa positiivisesti liiketoimintaamme ja auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme”, toteaa Cityconin operatiivinen johtaja Helen Metsvaht.

”On hienoa, että Citycon on voinut tarjota minulle uusia haasteita jo 14 vuoden ajan. Vietettyäni viimeiset lähes kolme vuotta Norjassa ja Ruotsissa, tuntuu hyvältä palata taas kotiin”, Sanna Yliniemi kertoo.

Uudelleen organisoinnin yhteydessä kaikki Cityconin keskukset klusteroidaan maittain, ja kullekin toimintamaalle on nimitetty maajohtajat (Vice President, Asset Management). Cityconin Ruotsin maajohtajaksi (Vice President, Asset Management Sweden) on nimitetty Tobias Rönnberg ja Norjan maajohtajaksi (Vice President, Asset Management Norway) Håkon Tuv Dalland.