Jussi Tanhuanpää. Kuva: Luja-yhtiöt

Jussi Tanhuanpää Lujatalon ja Lujabetonin hallituksiin

Lujatalon ja Lujabetonin yhtiö­kokouksissa 20.4.2024 on valittu hallituksen uudeksi jäseneksi rakennus­insinööri (RIA) Jussi Tanhuanpää. Samalla vuori­neuvos Timo U. Korhonen jättää hallitus­paikkansa hänen oltuaan hallituksen jäsenenä vuodesta 2016 lähtien.

Jussi Tanhuanpää. Kuva: Luja-yhtiöt

Mittavan uransa aikana Jussi Tanhuanpää on toiminut moni­puolisesti useissa eri yrityksissä ja tehtävissä toimien esi­merkiksi Tampereen kaupungin omistaman Finnpark Oy:n toimitusjohtajana sekä NCC:llä 25 vuotta.

Luja-konsernissa Tanhuanpää on toiminut hallituksen jäsenenä vuosina 2015-2017 sekä sen jälkeen Lujatalon toimitus­johtajana vuosina 2017-2020. Viimeisimpänä Tanhuanpää toimi Lujatalossa kiinteistö- ja kaupunkikehitys­yksikön vetäjänä, josta tehtävästä hän eläköityi tänä vuonna.

– Toivotan Jussi Tanhuanpään lämpimästi tervetulleeksi takaisin Lujatalon ja Lujabetonin hallituksiin. Meillä on laaja-alainen ja osaava hallitus ja Jussi tuo siihen erityisesti rakennus­alan ja toiminta­ympäristön osaamista. Samalla haluan vielä kiittää hallituksen jättävää Timo U. Korhosta merkittävästä panoksesta yhtiöiden menestykseen, sanoo Lujan hallituksen puheenjohtaja Timo Kohtamäki.

– Koen etuoikeutta saadessani jatkaa Lujan palveluksessa palatessani hallitus­tehtäviin operatiivisen työjakson jälkeen. Vaikka tunnen yritys­kulttuurin, arvot ja asiakas­työmme, ovat edessä täysin uudet haasteet. Suhdanne ja rakentamisen markkina elää voimakasta murros­kautta, joka tuottaa vaka­varaiselle yritykselle tulevaisuudessa merkittäviä mahdollisuuksia, mutta myös uudenlaisen kilpailu­ympäristön. Hienoa saada tehdä edelleen kaikkensa lujalaisena lujalaisten joukossa, Jussi Tanhuanpää sanoo.

Lujatalon ja Lujabetonin hallituksien jäseninä jatkavat Davide D’Incau, Reijo Karhinen, Hille KorhonenMirja Vainikainen ja puheenjohtajana Timo Kohtamäki.