Jan Tapper. Kuva: FCG

Jan Tapper FCG Finnish Consulting Groupin Kiinteistöt-liiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi

FCG:n Kiinteistöt-liiketoiminnan liiketoiminta­johtajaksi on nimitetty 10.6.2024 alkaen DI Jan Tapper. Ennen FCG:lle siirtymistään Jan Tapper on työskennellyt pitkään kiinteistö- ja rakennus­alan erilaisissa johto­tehtävissä, joista viimeisimpänä Sitowisen vt. liiketoimintajohtajana.

Jan Tapper. Kuva: FCG

Tapper on kerryttänyt monipuolista kokemusta kiinteistö­kantaan liittyvistä johto­tehtävistä aiemmin myös Pöyryn ja Neste Oilin palveluksessa.

Tapper keskittyy roolissaan liiketoiminta­johtajana Kiinteistöt-liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Hänellä on vahva tausta suurten organisaatioiden toiminnasta, ja hän näkee tämän uuden roolin innostavana mahdollisuutena hyödyntää osaamistaan, verkostojaan ja näkemyksiään kehittyvässä liiketoiminnassa.

– Odotan innolla uutta toiminta­ympäristöä. Minulle on innostavaa olla rakentamassa tätä kokonaisuutta yhdessä FCG:n tiimin ja asiakkaiden kanssa. Oma taustani ja kokemukseni alalta sekä intoni kehittää toimintaa vievät Kiinteistöt-liiketoimintaa varmasti eteen päin, kertoo Jan Tapper.

– Olemme tunnistaneet kasvun mahdollisuuksia Kiinteistöihin liittyvän liike­toiminnan kehittämisessä ja panostaneet osaamisen kasvattamiseen sillä saralla. Uskomme Tapperin vahvan kokemuksen sekä alalta että liike­toiminnan kehittämisestä siivittävän kasvuamme tässä, sanoo FCG:n vara­toimitusjohtaja Sami Miettinen