Kuva: controlthings.fi

Cervi ostaa ControlThingsin

Cervi ostaa porvoolaiseen digitalisaatioon ja IoT-teknologiaan erikoistuneen ControlThings Oy Ab:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Cervin tavoitteena on tarjota entistä paremmin älykästä ja energiatehokasta ilmanvaihtoa ja ja viilennystä.

Kuva: controlthings.fi

– Kauppa tukee Cervin liiketoimintaa strategian mukaisesti. ControlThingsin tuomalla osaamisella vahvistamme Ilmatilavalvomon toimintaa ja pääsemme vaivattomammin liittymään eri laitetoimittajien IV-järjestelmiin. Tämä vahvistaa rooliamme laitetoimittajariippumattomana ilmanvaihtoalan toimijana. Cervin Ilmatilavalvomon kautta kykenemme havaitsemaan ilmanvaihdon ja IV-laitteiden ongelmia ja jopa korjaamaan niitä etänä. Näin voimme palvella asiakkaitamme paremmin ja tarjota energiaa säästäviä vaihtoehtoja kustannustehokkaasti, Cervin kehitysjohtaja Karl Jensen sanoo.

Cervin toiminnanohjausjärjestelmä Saara on rakennettu Cervin liiketoimintaa varten.

– Kun Iot-teknologiaosaamien tuodaan talon sisään, kyetään varmistamaan työntekijöillemme ja asiakkaillemme suunniteltu helppokäyttöinen järjestelmä. Samalla vahvistamme iskukykyämme digitalisaation puolella myös jatkokehityksen osalta, Jensen toteaa.

– Hyödyntämällä älyteknologiaa ja kehittämällä ilmanvaihtoa saadaan merkittäviä energiasäästöjä ja voidaan parantaa sekä viihtyisyyttä että sisäilmanlaatua maltillisilla investoinneilla. Samalla ympäristökin kiittää. Lähdemme innokkaasti kehittämään ja syventämään Cervin roolia ilmanvaihdon ja olosuhdetekniikan edelläkävijänä, sanoo ControlThingsin toimitusjohtaja Jan Nyman.