Kuva: TTS

Työtehoseuralle uusi oppilaitos Keimolaan

TTS Työtehoseura ja Sanoma Oyj ovat allekirjoittaneet kauppakirjan Vantaan Keimolassa sijaitsevista tonteista. TTS Työtehoseura kertoo hakeneensa uutta toimipaikkaa Vantaalta jo parin vuoden ajan, ja Sanoma Oyj:n tarjoama rakennuspaikka Keimolassa vastasi hyvin ammatillisen koulutuksen tarpeisiin.

Kuva: TTS

– Uusi toimipaikka on jatkoa Työtehoseuran strategiselle muutokselle, jota ohjaa opiskelijoiden muuttuvat tarpeet ja kestävän kehityksen periaatteet, toimitusjohtaja Juha Ojala sanoo.

TTS Työtehoseuralla on tällä hetkellä Vantaalla Kehä III:n varrella kaksi toimipaikkaa, joissa järjestetään monipuolista logistiikka- ja rakennusalan ammatillista koulutusta lähinnä aikuisille. Tavoitteena on yhdistää toiminnot Keimolaan nyt tulevaan uuteen toimipaikkaan. 

Uuden toimipaikan valmistuttua Työtehoseura luopuu vanhoista kiinteistöistä Petikossa ja Aviapoliksessa. Näiden toimipaikkojen jatkokehittämiseen haetaan kumppania. 

Uuden oppilaitoksen rakennustyöt on tarkoitus aloittaa 2024–2025.

TTS Työtehoseura on koulutus- ja tutkimusorganisaatio, joka perustettiin lähes sata vuotta sitten työn kehittämiseksi. TTS kouluttaa vuosittain noin 6000 opiskelijaa eri teknisten alojen ammattilaisiksi. Henkilökuntaa on noin 200. TTS:n toimipaikat ovat Nurmijärvellä, Vantaalla ja Turussa.