Presto
Kuva:  presto.fi

Turvallisuusalan kouluttaja Alertum osaksi Presto-konsernia

Presto Paloturvallisuus Oy ostaa turvallisuusalan kouluttaja Alertumin. Preston tavoitteena on vahvistaa asemaansa Pohjoismaissa ja laajentaa tarjontaa Suomen markkinoilla.

Kuva:  presto.fi

– Tavoitteenamme on vahvistaa ihmishenkien pelastamiseen ja turvalliseen palontorjuntaan liittyvää osaamista, ja siinä turvallisuusalan koulutus on ratkaisevan tärkeää. Yhdistyminen Alertumin kanssa merkitsee sitä, että voimme entisestään kasvattaa tarjontaamme Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa. Osaamista kehittämällä voimme saavuttaa tavoitteemme, jonka mukaisesti kukaan ei saa loukkaantua eikä mikään vaurioitua tulipalon tai onnettomuuden seurauksena, Preston toimitusjohtaja Filip Bjurström kertoo.

Alertum on vuonna 2009 perustettu yhtiö, joka toimii Suomessa yli 30 paikkakunnalla. Alertum keskittyy koulutuksissaan sähköturvallisuuteen, liikenneturvallisuuteen, korkealla työskentelyyn, paloturvallisuuteen, työympäristöön ja ensiapuun.

– On todella hienoa, että Alertumista tulee osa Prestoa. Yhdistymisen myötä voimme laajentaa entisestään tarjontaamme, tavoittaa koulutuksillamme entistä useampia toimijoita, lisätä tietämystä hengenpelastuksesta ja parantaa työpaikkojen turvallisuutta. Yhdessä voimme edistää todellista muutosta, Alertumin toimitusjohtaja Tuomas Liukkonen toteaa.

Alertum on Preston toinen yrityskauppa tänä syksynä: aiemmin konserniin liittyi Suomen Ensiapukoulutus Oy.

– Alertumin yhdistyminen Preston ja Suomen Ensiapukoulutuksen kanssa tekee meistä vahvan ja innovatiivisen koulutusyrityksen Suomen markkinoilla. Yhdessä voimme edistää muutosta turvallisuuden parantamiseksi, Preston osana toimivan Suomen Ensiapukoulutus Oy:n toimitusjohtaja Tero Roivainen sanoo.