Kuva: tfip.se

Sitowise ostaa Ruotsista infra-alan talotekniikkaosaaja TFIP:n

Kuva: tfip.se

Sitowisen mukaan sille syntyy yrityskaupasta erinomainen pohja infraosaamisen kehittämiselle Ruotsissa. Sitowisen ruotsalaisessa tytäryhtiössä Byggnadstekniska Byrån BTB:ssä työskentelee 150 rakennetekniikan ja geotekniikan osaajaa. TFIP:n asiantuntijat tuovat mukanaan vahvan talotekniikan osaamisen erityisesti laajoissa maanalaisissa infraprojekteissa.

– Tulevaisuuden kaupungit tarvitsevat entistä kestävämmin suunniteltua infraa sekä tapoja liikkua, ja tähän työhön TFIP on meille täydellinen kumppani. Heillä on vaikuttava kokemus laajoista infraprojekteista Ruotsissa. Uusi sloganimme The Smart City Company tiivistää ajatuksemme siitä, että yhdistämme työssämme vastuullisuuden ja digitaalisuuden. Älykkäät kaupungit tarkoittavat meille ensisijaisesti kestäviä kaupunkeja, joissa datan ja teknologian avulla voidaan tehdä viisaita päätöksiä. TFIP jakaa kanssamme nämä arvot sekä tulevaisuuden vastuullisuusvision, Sitowisen toimitusjohtaja Pekka Eloholma kertoo.

– Kummallekin yritykselle on tärkeää olla rakentamassa elinvoimaisia elinympäristöjä, joissa ihmiset ja luonto voivat hyvin. Alallamme on käynnissä suuri digitalisaatiosta ponnistava muutos, ja yhdistämällä teknologia vakaaseen asiantuntemukseen, meillä on mahdollisuus muuttaa kaupunkeja teknisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävimmäksi. Yhdessä Sitowisen kanssa voimme yhdistää osaamistamme ja kokemustamme yli rajojen, ja palvella näin entistä paremmin asiakkaitamme pohjoismaissa. TFIP on kasvanut viime vuosina menestyksekkäästi ja nyt jatkamme kasvua yhdessä Sitowisen kanssa, sanoo TFIP:n toimitusjohtaja Tomas van Zalingen.