MA-arkkitehtien referensseihin kuuluu Imatran kaupunkipuro. Kuva: ma-arkkitehdit.fi

Sitowise ostaa MA-arkkitehdit Oy:n liiketoiminnan

”Maisemasuunnittelijoiden osaamista tarvitaan lähes kaikissa infrasuunnitteluhankkeissa, ja pihasuunnittelu lisääntyy jatkuvasti talonrakentamisen puolella. Hankkeet ovat laajoja ja pitkäkestoisia ja yhä useammin monialaprojekteja. MA-arkkitehtien asiantunteva tiimi täydentää erinomaisesti nykyistä henkilöstöämme ja saamme lisävahvistusta etenkin kulttuuriympäristöjen, maisemaselvitysten ja pihasuunnitelmien laatimiseen,” osastopäällikkö Antti-Jaakko Koskenniemi Sitowisestä kertoo.

”Kun perustimme yrityksen, maisema-arkkitehtejä oli vielä vähän. Kasvatimme toimintaamme ja osaltamme myös alan osaamista kouluttamalla opiskelijoita työn kautta maisema-arkkitehdeiksi. Sitowisen samankaltainen lähestymistapa osaamisen kehittämiseen, kotimainen omistus sekä hyvä ilmapiiri ja oikea ote työn tekemiseen tarjoavat sekä meille että asiakkaillemme hyvän kodin tulevaisuudessakin”, MA-arkkitehtien toimitusjohtaja Marja Mikkola lisää.

MA-arkkitehtien referensseihin kuuluu Imatran kaupunkipuro. Kuva: ma-arkkitehdit.fi

MA-arkkitehdit on maisema-arkkitehti Marja Mikkolan ja arkkitehti Antti Karvosen vuonna 1989 perustama maisemasuunnitteluun ja kaavoitukseen erikoistunut arkkitehtitoimisto. Yritys tekee mm. puisto-, piha- ja puutarhasuunnitelmia, kulttuuriympäristön hoitosuunnitelmia sekä kaavoitukseen liittyviä maisemasuunnitelmia ja -selvityksiä.

Marja Mikkola ja koko muu MA-arkkitehtien n. 10 hengen tiimi siirtyy kaupan yhteydessä kokonaisuudessaan Sitowisen palvelukseen. Liikkeenluovutus tapahtuu elo-syyskuun vaihteessa, johon saakka MA-arkkitehdit jatkavat toimintaansa yhtiönä nykyiseen malliin.