Kuva: levihotelspa.fi

Leville lisää korkealaatuista majoitusta

Kuva: levihotelspa.fi

Uusi syksyllä 2019 valmistuva hotellirakennus sisältää 77 huonetta, vastaanottoaulan ja kokoustilat. Ammattiliitto Pro on kohteen suurin omistaja ja hankkeen tilaaja. Pron puheenjohtaja Jorma Malinen toivoo, että uusi hotelli ja jo syksyllä avautuva ravintolamaailma toimivat dynamona Levin koko matkailutoiminnan kehittämiselle.

– Levi Hotel Spa on Pron koko jäsenistölle henkisesti erittäin tärkeä asia. Jäsenet ovat aina kokeneet Levin omaksi paikakseen, koska meidän hotellistamme Levin matkailu lähti liikkeelle, Malinen kertoo.

– Uudesta hotellista rakennetaan kuuden tähden hotelli, korostaa Levi Hotel Span toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

– Ulkomaiset luksusmarkkinat ovat kovassa kasvussa ja tällä uudella hotellirakennuksella Levi Hotel Spa omalta osaltaan vastaa kysyntään. Tulevia sviittejä on jo kyselty ulkomailta.

Laajennuksen arkkitehtuurista vastaa oululainen Pave Arkkitehdit Oy.

– Laadukkaalla arkkitehtuurilla nostetaan Levi Hotel Span ja koko Levin imago uudelle tasolle. Tutut paikalliset materiaalit ja ennakkoluuloton suunnittelu luovat ennennäkemättömän kokemuksen, sanoo arkkitehti SAFA Pave Mikkonen.

Kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani Vahanen-yhtiöt toimii hankkeen projektijohto- ja laadunvarmistuskumppanina.

– Asiakas tarvitsi monipuolisen toimijan, joka kykenee johtamaan hankkeen suunnitelmien tarkastamisesta työmaavalvontaan ja laadunvarmistamiseen asti. Tilaajan tahtotilana oli ”kerralla oikein”, painottaa Vahasen asiakkuuspäällikkö Jusu Kainulainen.

Levi Hotel Span rakennusurakan tarjouskilpailun voitti Rakennusliike T. Myllyneva Oy.

– Hanke on yrityksellemme erittäin merkittävä, sanoo toimitusjohtaja Tapani Myllyneva. – Kyseessä on arkkitehtuurisesti näyttävä rakennus, jossa yrityksemme henkilöstö pääsee toteuttamaan ydinosaamistaan.