Kuva: livair.fi

Sitowise ostaa Livairin

Sitowise on ostanut vuonna 1990 perustetun LVI-tekniikan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen espoolaisen Livair Oy:n.

Kuva: livair.fi

– Livair on arvostettu yritys, jonka asiantuntemus täydentää erinomaisesti palvelutarjontaamme. Olemme tehneet yhteistyötä projekteissa aiemminkin ja haluamme tarjota Livairin osaamiselle hedelmällisen kasvun paikan, kertoo Sitowisen Talo-liiketoiminta-alueen johtaja Timo Palonkoski.

Livairilla on Sitowisen mukaan monipuolinen kokemus sekä uudis- että korjausrakennuskohteiden LVI-suunnittelusta ja -konsultoinnista sekä linjasaneerauksista. Yritys on toiminut suunnittelukumppanina muun muassa HOAS Mäkelänrinteen, Ajurien tallin, Sjökullan oppimiskeskuksen, Ruskeasannan Sorttiaseman, Inkoon kirjaston ja Mankkaan Varikon kohteissa sekä lukuisissa asuinrakennusten linjasaneeraus- ja uudiskohteissa.

– On hienoa päästä kasvamaan yhdessä Sitowisen kanssa tulevaisuudessa, tämä on erinomainen mahdollisuus niin meille livairlaisille kuin asiakkaillemmekin. Meidän ja Sitowisen asiantuntijoiden osaaminen täydentää erinomaisesti toisiaan ja voimmekin tämän jälkeen tarjota asiakkaillemme entistä laaja-alaisempaa palvelua. Tämä mahdollistaa myös Livairin henkilöstölle entistä monipuolisemmat kehitys- ja yhteistyömahdollisuudet osana arvostettua organisaatiota, sanoo Livairin toimitusjohtaja Kari Ruottinen.

Yrityskaupan myötä Sitowiseen siirtyvät kaikki Livairin sopimukset ja asiakkaat sekä LVI-asiantuntijat.