Kuva: www.lc.se

Ruotsalainen logistiikkatilojen urakoitsija tulee Suomen markkinoille

Ruotsalainen teollisuus- ja ja logistiikkaurakoitsija Logistic Contractor laajentaa toimintaansa Pohjoismaissa aloittamalla toiminnan Suomessa.

– Suomessa on mielestämme mielenkiintoiset markkinat juuri sellaisille järkeville teollisuus- ja logistiikkatiloille, joihin me olemme erikoistuneet, sanoo Sandu Nylmon, josta tulee Logistic Contractorin suomalaisen tytäryhtiön toimitusjohtaja.

Kuva: www.lc.se

– Tavoitteemme on olla pitkän aikavälin toimija pohjoismaisilla logistiikkamarkkinoilla. Osin siksi, että tämäntyyppisille tiloille on yleistä tarvetta ja osin voidaksemme tarjota tuotteitamme asiakkaille, joilla on toimintaa kaikkialla Pohjoismaissa riippumatta siitä, missä he haluavat rakentaa.

– Suomessa on mielestämme hyvät mahdollisuudet olla mielenkiintoinen toimija logistiikka- ja teollisuusmarkkinoilla tämän alan huippuosaamisemme kautta. Se koskee kaikkea maantieteellisen sijainnin merkityksestä siihen, miten voimme parhaiten luoda sisä- ja ulkoympäristöä yrityksen tarpeista riippuen, Sandy Nylmon sanoo.

Logistic Contractor sanoo olevansa on yli miljoonan neliömetrin logistiikkapinta-alalla markkinajohtaja teollisuus- ja logistiikkatilojen kehittämisessä ja rakentamisessa. Vuoden 2019 aikana on muun muassa aloitettu Northvoltin 100 000 neliön akkutehtaan perusrakenteiden rakentaminen Skellefteåssa.

– Rakennamme parhaillaan Oslon lähistöllä 56 000 neliötä lähistöllä DSV-kuljetusyritykselle, Sandu Nylmon kertoo.

– Se on erittäin hieno hanke, jonka toteutamme lisäksi lyhyellä aikavälillä. Olemme logistiikka- ja teollisuusrakennusten asiantuntijoita, mikä mahdollistaa nopean ja laadukkaan toimituksen, Nylmon toteaa.