Ossi Vesalainen

Puuha Groupille uusi operatiivinen johtaja

Kotimaiseen leikki- ja liikuntavälinevalmistukseen sekä asennus- ja viherpalveluihin keskittyvä Puuha Group jatkoi kasvuaan vuoden 2020 haastavista olosuhteista huolimatta.

Ossi Vesalainen

Puuha Groupin liikevaihto vuonna 2020 oli yli 7 miljoonaa euroa, mikä on 13 % enemmän kuin edellisvuonna, jolloin kasvua oli 15 %. Puuha Groupin toimitusjohtaja on Kaj Wasastjerna.

Sitoutunut ja osaava henkilökunta on yksi kasvun luomisen avaintekijöistä. Osaaminen vahvistuu edelleen, kun taloon perustettiin uusi operatiivisen johtajan (COO) toimi. Tässä tehtävässä on aloittanut Ossi Vesalainen. Hän näkee Puuhan nopealle kasvulle vahvan perustan.

– Oma taustani Kaarinan kaupungin viheraluepäällikkönä antaa minulle hyvät eväät lähteä edelleen kehittämään Puuha Groupin liiketoimintoja, jotta voimme entistä paremmin palvella asiakkaitamme. Kokonaisvaltaisen palvelun tuottamisella on asiakkaalle suuri merkitys, ja tämä näkemykseni pohjautuu vuosien kokemukseeni julkisista hankinnoista ja niiden toteuttamisesta. Tarve kokonaisvaltaisille toimituksille on merkittävä jo tänään, mutta uskon sen tulevaisuudessa olevan vieläkin suuremmassa roolissa. Tähän haluamme erityisesti panostaa ja uskonkin, että pystymme vastaamaan huutoon Puuhan asiantuntevan henkilöstön turvin, Vesalainen sanoo.

– Otan uuden työtehtäväni erittäin innostuneena vastaan ja haluan tuoda parhaan osaamiseni yrityksen käyttöön, Vesalainen toteaa.