Mikko Vaahersalo

Mikko Vaahersalosta Rejlers Finlandin toimitusjohtaja

Mikko Vaahersalo

Mikko Vaahersalo siirtyy toimitusjohtajaksi Seppo Sorrin tilalle, joka viidentoista Rejlers Finland -toimitusjohtajavuoden jälkeen on aiemman tiedonannon mukaan päättänyt jättää yhtiön. Mikko Vaahersalolla on laaja kokemus lähialoilta, ja hän siirtyy toimeen Empower Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

Vaahersalo on 42-vuotias diplomi-insinööri, ja hänellä on kokemusta organisaatioiden ja yritysten menestyksekkäästä johtamisesta ja kehittämisestä eri teknologia-alueilla ja markkinaolosuhteissa.

– Olemme iloisia, että Mikko Vaahersalo aloittaa Rejlers Finlandin uutena toimitusjohtajana. Mikko on nykyaikainen ja asiakaslähtöinen johtaja, jonka mielestä menestys perustuu aina yhteistyöhön. Hänellä on tarvittava tausta ja ominaisuudet, joilla kehittää Rejlers Finlandia tavoitteemme mukaisesti, kohti maan kirkkainta kärkeä teknologiakonsultoinnin alalla vuoteen 2025 mennessä, sanoo Rejlers-konsernin toimitusjohtaja Viktor Svensson.

Viimeisimmässä tehtävässään Empower Oy:n toimitusjohtajana, Vaahersalo vastasi yhtiön jakamisesta ja myynnistä vuonna 2020. Sitä ennen hän johti Empower Oy:ssä kahta suurta konserniyhtiötä, Telecomia ja Smart Industrya, jotka yhdessä olivat kokoluokaltaan yhtä suuria kuin Rejlers Finland. Vaahersalo työskenteli Empower Oy:ssä noin 14 vuotta ja sitä ennen Stora Ensossa seitsemän vuotta.

– Olen erittäin iloinen ja innostunut saamastani luottamuksesta luotsata historiallista Rejlers-yhtiötä kohti tulevaisuutta. Rejlersillä on vaikuttava ja laaja asiantuntijapalveluvalikoima sekä erittäin houkutteleva jatkuvaan oppimiseen perustuva sisäinen kulttuuri. Tämä muodostaa jatkossakin perustan paremmalle tuottavuudellemme, kasvullemme ja huippuosaamisellemme asiakastoimituksissamme, Mikko Vaahersalo sanoo.