Teemu Salmenaho

Vahanen Suunnittelupalvelut Oy: Teemu Salmenaho aluepäälliköksi Tampereelle

Teemu Salmenaho

Salmenaho on parikymmenvuotisen uransa aikana toiminut johtaja- ja päällikkötason tehtävissä talonrakennus- sekä teollisuusrakennushankkeissa, tuotanto-, asennus- sekä suunnittelu- ja suunnittelunohjaustehtävissä vaativissa korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen kohteissa.

– Vahvuuksiani on työkokemus sekä tuotanto- ja asennustehtävistä että suunnittelutehtävistä. Pitkän linjan kokemus teollisuusrakentamishankkeista sekä yrittäjyystausta teräsrakentamisalalla toimitusjohtajana ja suunnittelujohtajana sekä projektipäällikkönä antavat hyvät eväät tulevaan tehtävään Vahasella, Salmenaho kertoo.

– Olen työskennellyt monissa liike- ja toimistorakennus- sekä asuinkerrostalohankkeissa. Minulla on myös kokemusta infrapuolen hankkeista, Salmenaho toteaa.

Salmenaho tulee Vahaselle Neste Engineering Solutions Oy:stä Civil Engineering Discipline, Project Manager / Lead Design Engineer -tehtävistä ja on sitä ennen oman konepajayrityksen lisäksi työskennellyt tuotanto- ja suunnittelutehtävissä muun muassa Ruukki Oyj:ssä, SS-Teracon Oy:ssä ja BMH Technology Oy:ssä.

– Tulen Vahaselle perustamaan suunnittelupalvelujen yksikköä Tampereelle ja laajentamaan Vahasen suunnittelutoimintaa Pirkanmaan alueella. Tähtäimessä ovat erityisesti uudet suurhankkeet. Tavoitteenamme on myös rekrytoida kokeneita huippuosaajia ja valmistuvia opiskelijoita Tampereen korkeakouluista, Salmenaho kertoo.

– Näemme toiminnan laajentamisen Pirkanmaalle luontevana jatkona siellä jo tehdyille monille suunnitteluprojekteillemme. Salmenaho antaa alueellisen tuntemuksen ja teollisuusrakentamistaustansa myötä vahvan alun toiminnallemme Tampereella. Vahasella työskentelee lukuisia Tampereelta kotoisin olevia tai Tampereella opiskelleita henkilöitä, joille voimme jatkossa tarjota paluun kotiseudulleen tutun työnantajan palveluksessa, sanoo toimitusjohtaja Ahti Rantonen.