Anita Simaza

Anita Simaza Newsecin logistiikka- ja teollisuuskiinteistöjen johtajaksi Pohjoismaihin

Anita Simaza

Anita Simaza on työskennellyt Euroopan logistiikkasektorin parissa jo vuodesta 2011. Newsec käynnistää yhteistyön Anitan kanssa, joka työskentelee konsulttina Amsterdamista käsin.

– Anita Simaza on erittäin ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilö, jolla on logistiikka- ja teollisuuskiinteistöluokan syvällistä osaamista. Hän on erinomainen lisä Newsecin neuvonannon tiimiin palvellessamme kansainvälisiä sijoittajia ja vuokralaisia, toteaa Max Barclay, Head of Newsec Advisory.

Anita on työskennellyt aiemmin BNP Paribas Real Estaten Euroopan tason logistiikasta ja teollisuusliiketoiminnasta vastaavana johtajana ja sitä ennen Euroopan arviointiliiketoiminnasta vastaavana johtajana Prologisilla. Anita on auktorisoitu kiinteistöarvioitsija (MRICS) ja hänellä on tutkinto (BA in Real Estate) Oxford Brookes -yliopistosta.

– Minulla on ollut ilo rakentaa vuosien ajan suhdetta Newsecin organisaatioon ja tehdä töitä Newsecin ammattilaisten kanssa. Olen innoissani voidessamme jatkaa yhteistyötä vahvistaaksemme Newsecin markkina-asemaa tässä kiinteistöluokassa, Anita Simaza toteaa.

– Logistiikka ei tunne maantieteellisiä rajoja. Pohjoismaiden logistiikkakiinteistömarkkinat ovat Ison-Britannian ja Saksan jälkeen Euroopan kolmanneksi suurimmat. Odotankin innolla mahdollisuutta yhdistää oma kansainvälinen kokemukseni Newsecin huippuammattilaisten kanssa ja aloittaa työt Newsecin tiimien kanssa eri markkinoilla ja liiketoiminta-alueilla, Simaza sanoo.