Robert Etholén, Bjelin.

Bjelin-Finland: Robert Etholén myyjäksi

Robert Etholén, Bjelin.

Laajentuvalla lattia-alan yrityksellä on tehdas ja logistiikkakeskus Vikenissä Etelä-Ruotsissa. Kasvusuunnitelmiensa mukaisesti yritys rakentaa maailman suurinta puulattiatehdasta Kroatiaan ja laajentaa kansainvälistä myyntiorganisaatiotaan. Suomi on yksi niistä markkinoista, joihin Bjelin nyt investoi.

Juuri rekrytoitu Robert Etholén on viimeksi työskennellyt myyntiedustajana ja tuoteasiantuntijana Lektar Oy:ssä/Knauf Insulation Oy:ssä. Robertilla on laaja työkokemus rakennusalalta ja hänellä on kokemusta rakennuskohdetyöstä ja hän on erittäin hyvä lisä Bjelinin myyntiorganisaatioon Suomessa.

– Minulla on suuret odotukset työstäni Bjelinin korkealaatuisten tuotteiden parissa. Minulle on ainutlaatuinen mahdollisuus alkaa myydä tuotteita, jotka ovat aivan uusia Suomessa.
Niin pian kuin matkustaminen on taas turvallista, toivon pääseväni käymään tehtaallamme Ruotsissa ja tapaamaan uusia kollegojani siellä, sanoo Robert Etholén.

Bjelinin investointi Suomeen on seurausta yrityksen kansainvälisestä laajentumissuunnitelmasta, jonka tavoitteena on tulla maailman suurimmaksi kestävän kehityksen lattia-alan yritykseksi.