Pasi Flinkman nimitetty Orkla Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi

Orkla Suomen johdossa tapahtuu muutoksia, kun 12 vuotta toimitusjohtajana palvellut Rabbe Wikström jättää tehtävänsä. Uusi toimitusjohtaja on Pasi Flinkman, joka nimitetään tehtävään 1. elokuuta 2018 alkaen.

Rabbe Wikström on toiminut yhtiön palveluksessa 32 vuotta, joista viimeiset kaksitoista vuotta toimitusjohtajana. Uransa aikana hän on luotsannut yrityksen läpi usean yritysoston sekä fuusion, viimeisimpänä Orkla Suomi -integraatio, jossa Orkla Foods Finland Oy ja Orkla Confectionery & Snacks Finland Oy yhdistyi toiminnalliseksi yhteenliittymäksi.

”Olen palvellut elintarvikealaa monta vuotta ja vuosien saatossa alan vaatimustaso on noussut ja kilpailu kiristynyt. Monen hienon Orklan palveluksessa vietetyn vuoden jälkeen on aika antaa ohjakset eteenpäin”, Rabbe Wikström sanoo.

Uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetään Pasi Flinkman, joka on toiminut Orkla Suomi -yhteenliittymän varatoimitusjohtajana ja sitä ennen Orkla Confectionery & Snacks Finlandin toimitusjohtajana. Flinkmanilla on pitkä kokemus elintarvikealalta, varsinkin makeis- ja snackspuolelta. Wikström jatkaa yrityksessä neuvonantajana ja johtoryhmän jäsenenä vielä vuoden loppuun saakka.

”Otan vastaan uuden tehtäväni ja sen tuomat haasteet innolla. Orkla Suomen vahvuutena on johtavat tuotemerkit ja osaava organisaatio. Tältä pohjalta on hyvä rakentaa tulevaisuuden menestystä”, sanoo Pasi Flinkman.

Orkla-konserni on tyytyväinen uuteen nimitykseen:

”Rabbe Wikström on luotsannut yritystä monen muutoksen läpi ja on osoittautunut erinomaiseksi, osaavaksi ja sitoutuneeksi johtajaksi. Haluamme kiittää häntä kaikista näistä vuosista, jotka hän on omistanut yhtiömme hyväksi. Pasi Flinkmanista Orkla Suomi saa vahvan ja vakaan vähittäiskaupan ja kuluttajatuotteiden osaamisen omaavan toimitusjohtajan. Olemme erittäin tyytyväisiä saadaksemme nimittää hänet tehtävään”, toteavat Atle Vidar Johansen ja Ann Beth Freuchen Orklan konsernijohdosta.