Panu Rahikka

Panu Rahikka Fimpec Consulting Oy:n toimitus­johtajaksi

Energiasektorille asiantuntija-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluja tuottava Fimpec keskittää energiamarkkinoiden ja -liiketoiminnan neuvonantoon liittyvän osaamisensa Fimpec Consulting Oy:hyn. Uuden yksikön toimitusjohtajana aloittaa 1.3.2023 DI Panu Rahikka. Hän raportoi Fimpec Group Oy:n toimitusjohtaja Jukka Niemiselle. 

Panu Rahikka

– Saamme asiakkailtamme enenevässä määrin pyyntöjä tukea heidän strategiatyötään sekä investointisuunnitelmiaan. Olemme perustaneet Fimpec Consulting Oy:n tarjoamaan tukea energiasektorin päätöksentekijöille. Laajennamme jatkossa toimintaamme myös energiasektorin ulkopuolelle muuhun teollisuuteen. Rekrytoimme parhaillaan uusia asiantuntijoita palvelun laajentamiseksi, Jukka Nieminen kertoo.

Panu Rahikka (53) on tehnyt pitkän uran kansainvälisen konsulttiyhtiön Capgeminin palveluksessa. Hänellä on laaja kokemus asiantuntijaorganisaatioiden johtotehtävistä, liikkeenjohdon konsultoinnista sekä IT-konsultoinnista. Ennen astumistaan Fimpecin palvelukseen Rahikka vastasi Capgeminin Engineering-liiketoiminnoista Suomessa.  

– Koen erittäin motivoivaksi päästä tekemään töitä vihreän siirtymän parissa ja alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Uskon, että pystyn tuomaan uuteen yksikköön liikkeenjohdon konsultoinnin näkemystä ja toimintatapoja, jotka auttavat sekä organisaatiotamme että asiakkaitamme menestymään, Panu Rahikka sanoo.

Fimpec Consulting tarjoaa energiamurroksen ytimessä toimivien yritysten johdolle riippumatonta neuvontaa. Sen keskeisiä palveluja ovat muun muassa erilaiset strategiatyöt, markkinaselvitykset, investointien arvioinnit ja toteutettavuusselvitykset.