Jussi Erälahti. Kuva: Sanna Liimatainen.

Jussi Erälahti Rambollin liiketoiminnan kehitysjohtajaksi Suomessa

Jussi Erälahti on nimitetty Ramboll Finland Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 2.5.2023 alkaen. Erälahti työskenteli aiemmin Sweco PM:ssä.

Jussi Erälahti. Kuva: Sanna Liimatainen.

Jussi Erälahti vastaa tehtävässään projektiliiketoiminnan ja projektihallinnan kehittämisestä sekä yhtiötason strategisten muutosten koordinoinnista ja seurannasta Suomessa.

– Huippuasiantuntemuksen ja monialaosaamisen lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa tilannekuvaa ja systemaattisesti tuotettua ja analysoitua dataa projekteissa päätöksenteon tueksi.  Aiomme sujuvoittaa suunnitteluprosessiemme aikataulujen hallintaa ja yhteensovitusta. Jussi on rakennushankkeiden projektinhallinnan ja eri toteutusmuotojen kokenut asiantuntija ja hänen johdollaan teemme tätä kehitystyötä, toimitusjohtaja Maija Jokela sanoo.

– On hienoa päästä kehittämään yhdessä Rambollin palveluja vastaamaan asiakkaiden odotuksiin, niihinkin, jotka heille valkenevat ehkä vasta projektin aikana. Konsultin ja tilaajan välisen suhteen pitäisi aina olla kumppanuutta, jossa yhdessä etsitään ratkaisuja tavoitteiden saavuttamiseksi, Erälahti toteaa.

Jussi Erälahti siirtyy Rambolliin Sweco PM Oy:stä.  Hän on toiminut 25 vuotta rakennuttamisen ja vaativien infra- ja talonrakentamishankkeiden projektinjohtajana. Tehtävässään hän raportoi toimitusjohtaja Maija Jokelalle.