Jere Ahonen

Jere Ahosesta Baronan logistiikka-alan kaupallinen johtaja

Baronan logistiikan toimialan kaupallisena johtajana aloittaa helmikuun alussa Jere Ahonen. Ahonen on työskennellyt aiemmin muun muassa DSV:llä ja Transvalilla kehitys- ja liiketoimintajohtajana sekä viimeiset pari vuotta LTP Logisticsin liiketoimintajohtajana. 

Jere Ahonen

Ahonen tulee edistämään palvelukehitystä etenkin Baronan varastopalveluissa ja sisälogistiikan ulkoistusratkaisuissa sekä vauhdittamaan kasvua verkkokauppalogistiikan uusissa palveluissa. Baronan logistiikan toimialan yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 oli reilut 70 miljoonaa euroa, ja se työllistää vuosittain noin 2300 logistiikan ammattilaista.   

Vuonna 2022 Barona keskitti logistiikan toimintojaan uuteen energiatehokkaaseen logistiikkakeskukseen Avialogikseen Vantaalle. Baronan logistiikan toimialajohtaja Janne Bergqvistinmukaan muutos on koettu erittäin merkittäväksi ja merkitykselliseksi niin työntekijöiden kuin asiakkaiden suunnalta.   

Talven aikana Avialogis täydentyy varastointi- ja keräilyautomaatiolla AutoStorella. 

– Tulemme tarjoamaan asiakkaillemme uuden verkkokauppalogistiikan palvelun, joka tarjoaa täyden palvelun ratkaisut myös kuluttajakohderyhmän palvelemiseen. Jere Ahonen tulee kaupallisena johtajana tukemaan logistiikan eri liiketoimintoja, mutta myös lisäämään tunnettuutta ja kysyntää uusille palveluillemme. Hänellä on erinomaiset verkostot alan sisällä ja hyvä näkemys siitä, mihin suuntaan meidän tulee vastuullisena yrityksenä kasvaa ja kehittyä, Bergqvist sanoo.

– Avialogiksen saavuttaessa tämän vuoden aikana täyden tuotantokapasiteetin etenkin verkkokauppaa palvelevan automaation tukemana tulemme tarjoamaan asiakkaillemme edelleen laajenevan palvelutarjooman kaikilta osin vastuullisesti tuotettuna, Ahonen toteaa.