Marko Liikanen. Kuva: A-Insinöörit

Marko Liikanen A-Insinöörien ympäristöyksikön johtoon

Marko Liikanen on nimitetty yksikönjohtajaksi A-Insinöörien ympäristöyksikköön. Yksikkö tuottaa ympäristö- ja turvallisuustekniikan asiantuntijapalveluja teollisuuden ja energiantuotannon tarpeisiin.

Marko Liikanen. Kuva: A-Insinöörit

Ins. (YAMK) Marko Liikanen, on aloittanut ympäristö- ja turvallisuustekniikan palveluyksikön johtajana A-Insinöörien teollisuus- ja talotekniikan toimialalla. Hän on aiemmin toiminut yksikössä suunnittelujohtajana.

– Ympäristötekniikan vaativaa, laaja-alaista osaamista tarvitaan koko ajan enemmän velvoitteiden lisääntyessä ja kestävän kasvun rakentamisessa. Autamme kumppanina satoja teollisuusyrityksiä vuosittain ennakoimaan, hallitsemaan ja vähentämään negatiivisia ympäristövaikutuksia ja saavuttamaan myös turvallisuudelle asettamansa tavoitteet, Marko Liikanen kertoo.

Marko Liikanen on työskennellyt A-Insinööreissä (ent. AX-Suunnittelu) vuodesta 2002.

– Saamme Markosta osaavan ja sitoutuneen luotsin ympäristö- ja turvallisuustekniikan palveluillemme. Yksikön erityisosaaminen täydentää tärkeällä tavalla talotekniikan ja teollisuussuunnittelun palveluketjuamme ja kumppanuuttamme suomalaisen ja Suomeen investoivan teollisuuden kanssa, toimialajohtaja Sasu Karkiainen sanoo.