Matti Hirvonen

Matti Hirvonen Assemblinin LV-yksikönpäälliköksi

Assemblinin Helsingin Talotekniikkaurakointiin LV-yksikönpäälliköksi on nimitetty Matti Hirvonen 2.1.2023 alkaen. 

Matti Hirvonen

Koulutukseltaan Hirvonen on LVI-työteknikko, ja hänellä on johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Parhaillaan hän opiskelee tradenomiksi.

Hirvosella on työkokemusta yli 20 vuoden ajalta sekä putkiasentajan että työnjohdon työtehtävistä. Hän aloitti putkiasentajana Kaariputki Oy:ssä, josta hän siirtyi Suomen Talotekniikka Oy:lle vuonna 2011. 

– Kaariputki ostettiin aikoinaan EMC:lle eli nykyiselle Assemblinille, josta siirryin Suomen Talotekniikkaan. Eli periaatteessa palaan takaisin juuri siihen yhtiöön, mistä olen LVI-urani aloittanut. Tosin hiukan eri tehtäviin, Matti Hirvonen sanoo.

Assemblinilla Helsingin putkiurakoinnissa työskentelee yli 30 asentajaa ja 8 projekti-, hankinta- ja laskentahenkilöä. Tällä hetkellä yksikkö toteuttaa muun muassa Kalasataman 98-metrisen tornitalo Vision ja Finlandia-talon LV-urakoita.

– Matti on erittäin kokenut ja osaava LV-alan ammattilainen. Matti pystyy omalla ammattitaidolla ja rauhallisella persoonallaan tuomaan LV-yksikköön osaamista, tukea ja vahvistamaan LV-yksikköä myös tulevaisuuden tarpeita varten. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Matin LV-yksikönpäälliköksi meille, Assemblinin Helsingin urakoinnin aluejohtaja Mika Toiviainen toteaa.