Mats Danielsson

Mats Danielsson ARE-konsernin talousjohtajaksi

ARE:n uudeksi talousjohtajaksi on nimitetty Mats Danielsson 9. tammikuuta 2023 alkaen. Hänen vastuualueelleen kuuluu yhtiön talousjohtamisen lisäksi yrityskaupat ja tietohallinto. 

Mats Danielsson

Mats Danielsson on tehnyt kansainvälisen uran talousjohtamisen parissa useissa eri yrityksissä ja toimialoilla. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Pauligin ja Martelan talousjohtajana sekä työskennellyt Suomen lisäksi Ruotsissa ja Sveitsissä. Hän siirtyy tehtävään konsultointiyritys Nobshista, jossa hän on vuodesta 2019 perustajaosakkaana auttanut asiakasyrityksiä parantamaan talousjohtamista ja kannattavuuttaan.

– On hienoa saada Matsin kaltainen monipuolinen osaaja ARE:n tiimiin. Olemme viime vuosina kasvaneet yritysostoin ja uudistaneet toimintamallin, joten Mats pääsee vahvistamaan ja yhtenäistämään tulosjohtamisen prosessejamme Suomessa ja Ruotsissa, kertoo ARE:n toimitusjohtaja Jarno Hacklin.

– Otan haasteen innolla vastaan. ARE on mielenkiintoinen yhtiö, jossa on valtavasti potentiaalia. Talotekniikka on rakentamisen ytimessä, ja sen merkitys on avainasemassa energiatehokkuuden varmistamisessa ja vastuullisuustavoitteiden lunastamisessa. Uskon, että yhdessä pystymme varmistamaan kannattavan kasvun nyt ja tulevaisuudessa, sanoo Danielsson. 

ARE:n aiempi talousjohtaja Laura Kekarainen jättää tehtävänsä ja tukee Danielssonia talousjohtajan roolin haltuunotossa tammikuun loppuun saakka.