Casimir Lindholm

Casimir Lindholm Cargotecin toimitusjohtajaksi

Cargotecin hallitus on nimittänyt Casimir Lindholmin (KTM, MBA, s. 1971), yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään 1.4.2023 alkaen. Mika Vehviläinen jatkaa toimitusjohtajana siihen saakka.

Casimir Lindholm

Casimir Lindholm on ollut toimitusjohtajana sekä Eltelissä että Lemminkäisessä. Sen lisäksi hän on toiminut useissa hallituksissa. Casimir Lindholm on ollut Cargotecin hallituksen jäsen vuodesta 2021. 

– Otan innoissani ja etuoikeutettuna vastuulleni Cargotecin johtamisen näin merkittävällä hetkellä yrityksen historiassa. Kuten aiemmin olemme viestineet, rakennamme seuraavaa kasvu- ja kehitysvaihettamme vahvan perustan ja kirkkaan vision päälle. Meillä on lahjakas tiimi, vahvat asiakaskeskeiset liiketoiminnat ja lupaus kestävästä ja kannattavasta kasvusta. Uskon että olemme erinomaisessa asemassa luodaksemme arvoa lisäämällä liiketoimintojemme itsenäisyyttä entisestään tulevina vuosina, Casimir Lindholm sanoo.

 – Työ yhtiön kehittämiseksi sen täyden potentiaalin saavuttamiseksi jatkuu, ja hallitus on luottavainen, että Casimirin johdolla Cargotec tulee jatkossakin luomaan arvoa yhtiön osakkeenomistajille ja asiakkaille. Lisäksi haluaisin kiittää eläköityvää toimitusjohtajaamme Mika Vehviläistä hänen johtajuudestaan ja erinomaisesta työstään, Cargotecin hallituksen puheenjohtaja Jaakko Eskola toteaa.