Heikki Pesu. Kuva: LinkedIn

Heikki Pesu aloitti Viafin Service Oyj:n toimitusjohtajana

Viafin Service Oyj marraskuussa 2022 toimitusjohtajaksi valittu Heikki Pesu aloitti tehtävässään maanantaina 13.2.2023. Heikki Pesu jätti samalla yhtiön hallituksen.

Heikki Pesu. Kuva: LinkedIn

Viafin Service Oyj on teollisuuden kunnossapitoon sekä putkistojen, laitteistojen ja kaasujärjestelmien huoltoon sekä näiden asentamiseen erikoistunut yhtiö. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös LNG- ja biokaasujärjestelmien, kaasuverkkojen sekä kaasutankkausasemien kunnossapitopalvelut ja järjestelmätoimitukset. Viafin Service harjoittaa liiketoimintaa pääasiassa Suomessa.

Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 87,3 miljoonaa euroa, missä oli kasvua 42,7 % edellisvuoteen nähden. Liikevoitto oli vuonna 2022 4,5 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 3,5 miljoonaa euroa.

Pesu on toiminut Viafin Servicen hallituksen puheenjohtajana 1.3.2019 alkaen ja hallituksen jäsenenä vuodesta 2018. Pesu on toiminut Consti Talotekniikka Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2021 alkaen ja sitä ennen Are Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2011–2021.

– Heikillä on vahva tausta palveluliiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta sekä teollisuuden että talotekniikan parista. Uskon että Heikin johdolla yhtiöllä on mahdollisuus kehittyä seuraavalle tasolle ja jatkaa kannattavaa kasvua sekä kunnossapito- että projektiliiketoiminnassa. Heikki tuntee yhtiön toiminnan ja osaa hahmottaa myös sen haasteet. Hänen osaamisensa yhtiön hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2019 saakka sekä työkokemus erilaisista johtamistehtävistä on vakuuttanut muun hallituksen siitä, että hän on paras mahdollinen toimitusjohtaja yhtiön nykyiseen tilanteeseen ja tulevien vuosien tarpeisiin. Toivotan onnea ja menestystä Heikille hänen uudessa tehtävässään, Viafin Servicen hallituksen puheenjohtaja Marko Sipola sanoo.