Otto Lohi

Otto Lohi Assemblinin talotekniikkapäälliköksi Helsinkiin

Assemblinin Helsingin Talotekniikkaurakointiin Talotekniikkapäälliköksi on tämän vuoden alussa nimitetty Otto Lohi. 

Otto Lohi

Lohi työskentelee Helsingin toimipisteessä LVIS-urakoinnissa. Koulutukseltaan hän on talotekniikan insinööri sekä LV-asentaja.

Talotekniikkapäällikön roolissa Lohi vastaa isompien hankkeiden LVIAS-kokonaisuuksien hallitsemisesta.

Lohella on työkokemusta takana yli 10 vuoden ajalta sekä putkiasentajan että työnjohdon työtehtävistä. Lohi on aikaisemmin työskennellyt Uudenmaan LVI Talolla LVI-projektipäällikkönä sekä Putki-Kolmio Oy:ssä LV-projektinhoitajana.

– Ensikokemukseni LV-alalta sijoittuvat kesään 2007, jolloin toimin putkiasentajan apupoikana. Uskon, että asentajakokemuksestani on ollut paljon hyötyä niin insinööriopiskeluissa kuin myöhemmässä työelämässäkin. Projektinhoitajana ja myöhemmin projektipäällikkönä olen työskennellyt niin saneeraus- kuin uudispuolen hankkeissa, Lohi kertoo.

– Otto on kokenut LV-puolen ammattilainen, ja heti ensimmäisten viikkojen jälkeen on ollut ilo huomata, kuinka hienosti hän on ottanut työt haltuun sekä tuonut osaltaan positiivista ilmapiiriä ja osaamistaan meille. Tulevaisuudessa saamme Otosta meille erittäin loistavan talotekniikkapäällikön, olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet meille vahvistamaan hyvää porukkaamme entisestään, toteaa Helsingin Talotekniikkaurakoinnin aluejohtaja Mika Toiviainen.