Maija Joutsenkoski

Maija Joutsenkoski CapMan Buyoutin partneriksi

CapMan Buyout nimittää sijoitusjohtaja Maija Joutsenkosken partneriksi 1.4.2023 alkaen. Joutsenkoski aloitti CapManilla vuonna 2022.

Maija Joutsenkoski

Ennen CapMan Buyoutiin liittymistä Maija Jousenkoski työskenteli noin vuosikymmenen UPM-Kymmenellä, missä hän viimeisimmässä tehtävässään veti yhtiön yritysstrategiatiimiä. Sitä ennen hän työskenteli sijoituspäällikkönä Nordic Capitalilla Tukholmassa ja Helsingissä sekä analyytikkona Goldman Sachsin pohjoismaisessa sijoituspankkitiimissä Lontoossa.

Tällä hetkellä Joutsenkoski on MM Sportsin, DEN Groupin and SARC Architectsin hallituksen jäsen.

– Olen hyvin iloinen ja ylpeä voidessani nimittää Maijan partneriksi. Hänen pitkä kokemuksensa pääomasijoitusalalta sekä teollisuudesta yhdistettynä hänen erinomaisiin johtamistaitoihinsa tekevät hänestä erittäin arvokkaan tiimin jäsenen. Maija sopii myös erinomaisesti tiimimme kulttuuriin, oli Hydroware sijoitustiimissä keskeisessä roolissa ja on avainroolissa useassa kohdeyhtiön sijoitustiimissä, CapMan Buyoutin co-managing partner Johan Pålsson sanoo.

– Olen tyytyväinen voidessani jatkaa työtä kohdeyhtiöidemme ja tiimitavoitteidemme eteen yhdessä loistavien kollegoideni kanssa. Meillä on Buyoutissa upea, ainutlaatuinen tiimi ja kulttuuri, ja olen innoissani tästä keskeisestä roolista osana tiimiä,  Maija Joutsenkoski toteaa.

CapMan Buyoutin tiimi koostuu Tukholmassa ja Helsingissä työskentelevistä sijoitusammattilaisista. CapMan Buyoutin rahastot sijoittavat pieniin ja keskisuuriin pohjoismaisiin yhtiöihin.