Peter Hedström

Peter Hedström A-Insinöörien uuden rakennesuunnitteluyksikön johtoon

A-Insinöörien uusi rakennesuunnittelun yksikkö aloittaa Vaasassa projektinjohtopalvelujen rinnalla. Yksikköä ryhtyy johtamaan Peter Hedström, joka siirtyy A-Insinööreihin Swecosta. 

Peter Hedström

Insinööri Peter Hedström, 50, on nimitetty rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo A-Insinöörien yksikönjohtajaksi Vaasaan 1.3.2023 alkaen. Hedström siirtyy luotsaamaan uutta rakennesuunnittelun yksikköä Swecosta, missä hän on työskennellyt Vaasan aluepäällikkönä.

– Vaasan talousalueella tapahtuu paljon etenkin teollisuuden ja erityisesti energiateollisuuden sektoreilla. Suunnitteilla on useita valtakunnallisesti merkittäviä hankkeita. A-Insinööreillä on vahvaa, vaativien kohteiden rakenneteknistä osaamista ja koko rakentamisen arvoketjun kattavat asiantuntijat hankkeiden suunnittelun ja läpiviennin tueksi, Peter Hedström sanoo.

Peter Hedströmin yksikkö vastaa talousalueella muun muassa teollisuus-, tuotanto-, toimitila- ja asuntokohteiden rakenneteknisestä suunnittelusta.

– Olemme saaneet joukkoomme vahvan ammattilaisen ja paikkakunnan liike-elämän tuntijan. Voimakkaasti kehittyvä Vaasan seutu kiinnostaa meitä kovasti ja Peterin johdolla on hyvä lähteä tavoittelemaan talousalueella isompaa jalansijaa, rakennesuunnittelun toimialajohtaja Timo Leppänen A-Insinööreistä sanoo.

– Markkinaosuuden kasvattamiseen ei ole olemassa mitään salaista reseptiä. Tarvitaan hyvää ymmärrystä investoinnin tavoitteista ja asiakkaan tarpeista, proaktiivista suunnittelun ohjausta ja aikatauluttamista sekä kykyä tuoda talomme kokonaisvaltainen osaaminen asiakkaiden hyödyksi kustannuslaskennasta käyttöönottoon. Läsnäolo tutkimus- ja koulutuskaupunki Vaasassa edistää varmasti myös uusien osaajien rekrytointeja, Leppänen toteaa.