Jenni Lautso

Jenni Lautso Swecon arkkitehtuuri- ja kaupunkisuunnittelutoimialan johtajaksi

Arkkitehti SAFA Jenni Lautso on nimitetty Swecon arkkitehtuuri- ja kaupunkisuunnittelutoimialan johtajaksi ja Sweco Finlandin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloitti tehtävässään 6.3.2023.

Jenni Lautso

Jenni Lautso on aiemmin työskennellyt Sitowisella Ympäristö ja kaupunkikehitys -toimialan johtajana ja viimeisimpänä FCG Finnish Consulting Groupin Kaupungistumisen liiketoimintaryhmän johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hänellä on monipuolinen kokemus ja näyttöä liiketoiminnan menestyksellisestä johtamisesta.

– Jenni on Suomen johtavia kaupunkisuunnittelun asiantuntijoita, ja hänen johdollaan jatkamme arkkitehtuuri- ja kaupunkisuunnittelupalveluidemme kehittämistä asiakaslähtöisesti ja kestävä kehitys huomioiden, Sweco Finlandin maajohtaja Markku Varis sanoo.

Swecon arkkitehtuuri- ja kaupunkisuunnittelutoimialalla työskentelee Suomessa yli 100 henkilöä.

– Sweco tarjoaa laaja-alaista arkkitehtisuunnitteluosaamista kaikenkokoisiin rakennushankkeisiin sekä vuosikymmenten kokemuksen kaupunkisuunnittelusta. Olen iloinen päästessäni osaksi tätä asiantuntijajoukkoa ja odotan innolla yhteistyötä myös muiden Swecon toimialojen kanssa. Swecon menestys on yhtiön perustamisesta lähtien rakentunut arkkitehtien ja insinöörien väliselle yhteistyölle, ja meillä on tarjota ainutlaatuinen yhdistelmä teknistä ja arkkitehtuuriosaamista saman katon alta, Jenni Lautso toteaa.