Juha Uotila

Juha Uotila Jatkeen asiakkuuksista ja kaupunkikehityksestä vastaavaksi johtajaksi

Juha Uotila on nimitetty Jatke-konserniin johtajaksi vastuullaan asiakkuudet ja kaupunkikehitys. Uotila vastaa omakehitteisten kaupunkikehityshankkeiden sujuvasta toteutuksesta ja sidosryhmätyöstä.

Juha Uotila

Juha Uotila siirtyi Jatkeelle Lujatalolta, jossa hän on toiminut kiinteistö- ja kaupunkikehitysjohtajana viimeiset 2,5 vuotta. Ennen siirtymistään Lujatalolle hän työskenteli 8 vuotta johtajana SYK Oy:ssä vastaten kampuskehityksestä, asiakkuuksista sekä markkinoinnista. Rakennusalalla Uotila on toiminut vuodesta 1997 lähtien erilaisissa rooleissa ja organisaatiossa, muun muassa NCC:llä, YIT:llä, YH Kodit Oy:llä ja A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:llä. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri sekä KiRa EMBA.

– Kaupunkirakenne muuttuu koko ajan. Muutokset rakenteessa mahdollistavat uusia asumis- ja työpaikkakeskittymiä. Jatke haluaa olla mukana tässä muutoksessa yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Haastetaan yhdessä kaupunkirakennetta ja tunnistetaan uusia aihiota, Juha Uotila sanoo.

– Jatkeen hankekehityksen ytimessä ovat asiakkaat ja sidosryhmät. Juhan osaamisen ja kokemuksen myötä pystymme palvelemaan heitä jatkossa entistäkin paremmin, Jatke-konsernin kiinteistöjohtaja Jesper Lindgren toteaa.

Jatke-konserniin kuuluvat Jatke Oy, Jatke Toimitilat Oy, Jatke Uusimaa Oy, Jatke Länsi-Suomi Oy, Jatke Pirkanmaa Oy ja Jatke Julkisivut Oy.