Havainnekuva Nurmijärven tulevasta yhteismyymälästä. Kuva ei vastaa yksityiskohtaisesti lopullista toteutusta.

Lehto rakentaa Nurmijärvelle Lidlin ja Tokmannin yhteismyymälän

Havainnekuva Nurmijärven tulevasta yhteismyymälästä. Kuva ei vastaa yksityiskohtaisesti lopullista toteutusta.

”Lehto on kokenut asiantuntija ja kumppani kauppapaikkojen ja liiketilojen rakentamisessa. Tokmannin ja Lidlin kanssa vuosien varrella tehty yhteistyö näkyy myös Nurmijärven tulevassa myymälässä. Hankekehityksessä hyödynnettiin Lehdon Kirittäjä-konseptia, joka on toimialalla uusi toimintamalli ja nopeuttaa hankkeiden käynnistymistä laadusta tinkimättä”, kertoo aluejohtaja Kimmo Hyry Lehdolta.

Tunnettujen ketjujen myymälät tuovat Nurmijärvelle lisää odotettuja kaupan palveluja ja mahdollisesti jopa 30 uutta työpaikkaa.

”Olemme iloisia voidessamme julkistaa uuden Tokmannin avaamisen Nurmijärven Kirkonkylään, hyvälle liikepaikalle. Loppuvuonna 2021 avattava Tokmanni tulee tarjoamaan mm. Kirkonkylän ja Rajamäen asukkaille monipuolisen valikoiman käyttö- ja päivittäistavaroita tunnetusti halpaan hintaan”, iloitsee Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen.

”Olemme tyytyväisiä, että liikekeskushanke käynnistyy ja pääsemme rakentamaan Nurmijärvelle uutta Lidliä. Uskomme, että asiakkaamme ottavat uuden liikekeskuksen ja myymälämme hienosti vastaan”, kiinteistökehityspäällikkö Toni Lautala kertoo.

Lehdon mukaan hanke saatiin käyntiin Nurmijärven kunnan ketterän otteen ansiosta myös koronaviruksen sävyttämänä poikkeusaikana.

”Tämä on Nurmijärvellä paljon odotettu ja toivottu hanke, ja toivotamme Lidlin ja Tokmannin yhteismyymälän lämpimästi tervetulleeksi. Uusi myymälä lisää kuntamme kaupallista tarjontaa, luo työpaikkoja ja elävöittää Kirkonkylän keskustaa”, kunnanjohtaja Outi Mäkelä kertoo.

”Me Nurmijärvellä haluamme, että yhteistyö kanssamme on joustavaa ja käytännönläheistä. Emme olisi kuitenkaan onnistuneet ilman Lehdon aktiivista ja ammattimaista työtä”, Nurmijärven kunnan elinkeinojohtaja Marko Järvenpää sanoo.