Kuva: lc.se

Logistic Contractor avaa toimiston Helsinkiin

Kuva: lc.se

Logistiikka- ja teollisuustilojen kehittämiseen ja rakentamiseen Pohjoismaissa erikoistunut Logistic Contractor on vuokrannut itselleen toimitilat Mall of Tripla -ostoskeskuksesta Helsingissä. Logistic Contractorin Suomen tytäryhtiö perustettiin vuoden 2019 lopussa, ja yhtiö kehittää parhaillaan paikallisorganisaatiotaan.

René Lönnqvist, joka on Suomen tytäryhtiön Sales & Business Development Manager, aloitti työssään huhtikuun alussa, Nyt elokuussa hän saa seurakseen uuden projektipäällikön. Logistic Contractor on toiminut Suomen markkinoilla vasta vähän aikaa, mutta yritys ja sen palvelut ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Yritys on saanut runsaasti kyselyjä potentiaalisilta asiakkailta, ja sen ilmoittamiin työpaikkoihin on pyrkinyt monia päteviä hakijoita. Tämä on hyvä suoritus uudelta toimijalta uusilla markkinoilla varsinkin, kun ottaa huomioon COVID-19-pandemiasta johtuvan yleisen varovaisuuden. Yhtiön tavoitteena on lyödä lukkoon sopimus ensimmäisestä suomalaisesta projektista syksyn aikana ja vahvistaa pitemmällä aikavälillä asemaansa Suomen markkinoilla vakiintuneena toimijana, kertoo Sandu Nylmon, Logistic Contractorin Norjan, Tanskan ja Suomen tytäryhtiön toimitusjohtaja.

Logistic Contractor toimii myös Tanskan ja Norjan markkinoilla.

– Meillä on ollut toimisto Kööpenhaminassa viime vuoden lopulta alkaen, ja olemme juuri löytäneet uudet toimitilat kasvavalle organisaatiollemme Oslossa. Kun mukaan lasketaan Logistic Contractorin Ruotsin organisaatio, yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä 60 työntekijää, ja tähän mennessä olemme rakentaneet yhteensä yli 1,5 miljoonaa neliötä logistiikkatiloja noin 80 projektissa, kertoo Sandu Nylmon.