Kimmo Issakainen aloitti Simapin toimitusjohtajana

Kimmo Issakainen Simapin toimitusjohtajaksi

LVI-insinööri Kimmo Issakainen on nimitetty toimitusjohtajaksi Simapiin, joka toimittaa huonekohtaisen lämmityksen digitaalista säätöjärjestelmää kerrostaloihin. Kimmo Issakainen on toiminut pitkään johto- ja esimiestehtävissä sekä myynnin ja kansainvälisten tehtävien parissa talotekniikka-alalla ja valmistavassa teollisuudessa.

Kimmo Issakainen aloitti Simapin toimitusjohtajana

Simapin järjestelmä perustuu suomalaiseen innovaatioon, jossa älytermostaatteja ohjataan huonekohtaisesti radioteknologialla. Simap tähtää ratkaisullaan kasvuun Suomen lisäksi Pohjois-Euroopan markkinoilla.

– Pilottikohteiden ja toimintamallien testaus on sujunut mainiosti, teknologia toimii. Nyt talotekniikan ja myynnin ammattilainen Kimmo Issakainen ottaa tehtäväkseen Simapin markkina-aseman ja tunnettuuden vahvistamisen Suomessa ja valituissa vientimaissa, hallituksen puheenjohtaja Henri Juva sanoo.

– SiMAP-radioteknologialla ohjattu lämmityksen säätö on tärkein suomalainen talotekniikan innovaatio vuosikausiin. Se hyödyttää kaikkia arvoketjun jäseniä energiantuottajasta kiinteistönomistajaan sekä jokaiseen asukkaaseen, toimitusjohtaja Kimmo Issakainen sanoo.

– Simap on ratkaissut monta vaikeaa ongelmaa: miten radiosignaali toimii kerrostalon lämmönjakohuoneesta ylimpiin kerroksiin, miten asukas voi valita haluamansa lämpötilan huonekohtaisesti, ja miten lämpöenergian tuottajat saavat kaipaamansa säätömahdollisuuden energian toimitukseen. Tämä on herkullinen tilaisuus myynnille ja brändin rakentamiselle, Kimmo Issakainen toteaa.