Tarmo Hatunen

Tarmo Hatunen Gebwellin uudeksi teknologiajohtajaksi

Kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytyslaitteistoja valmistava Gebwell on nimittänyt uudeksi teknologiajohtajakseen Tarmo Hatusen, 41. Uudessa toimessaan 2. syyskuuta aloittava Hatunen vastaa Gebwellin teknologiasta ja teknologiastrategian mukaisesta tuotekehityksestä yhdessä asiantuntijatiimin kanssa.

Tarmo Hatunen

Hatunen on valmistunut energiateknologian diplomi-insinööriksi LUT-yliopistosta Lappeenrannasta vuonna 2005.  Ennen siirtymistään Gebwellin teknologiajohtajaksi Hatunen työskenteli KPA Uniconilla, jossa 2,5 viimeisintä vuotta teknologiajohtajana. 
– Energiakenttä on murroksessa, ja myös yritysten pitää pystyä muuttumaan mukautuakseen markkinan vaatimuksiin, kun aiempaa suurempi osa energiasta tullaan tulevaisuudessa tuottamaan uusiutuvien energiamuotojen kuten tuulen, auringon sekä maa- ja geotermisen lämmön kautta. Tavoitteenani on, että Gebwellin asiakkaat saavat jatkossakin laadukkaita ja energiatehokkaita puhtaan energian lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, Hatunen toteaa.

–Tuotekehitys on se, millä valloitamme maailmaa. Se on ollut meillä todella vahva osa-alue, ja Tarmon myötä se nousee entistäkin suurempaan rooliin. Toimialalla tulevat pärjäämään parhaiten yritykset, jotka kykenevät luomaan asiakaskentälle innovatiivisimpia, tehokkaimpia ja nykyaikaisimpia ratkaisuja. Uudistuminen on menestyksen ehdoton edellytys, sillä kehitys menee alalla eteenpäin kovaa vauhtia. Tarjonnassa pitää korostua asiakaslähtöiset, eurooppalaisen lainsäädännön standardit täyttävät laitteistot, joilla investointien pitkäikäisyys on mahdollista turvata, Gebwellin toimitusjohtaja Janne Rahunen sanoo.

– Jatkamme tuoterepertuaarimme kehittämistä, jotta se on entistä valmiimpi myös vientimarkkinoille. Asiakastarpeet vaihtelevat markkinoittain, ja niihin vastaaminen päästöttömän energian ratkaisuilla on meidän must-win battle eli asia, jossa meidän täytyy onnistua erinomaisesti jatkossakin, Rahunen toteaa.