Antti Pessasta Talotekniikka-urakoinnin aluejohtaja. Kuva: Assemblin Oy

Antti Pessa Assemblin Oy:n pk-seudun Talotekniikka-yksikön aluejohtaja

Assemblinin pääkaupunkiseudun Talotekniikkaurakoinnin aluejohtajaksi 1.8.2021 alkaen on nimitetty AMK insinööri Antti Pessa. 

Antti Pessasta Talotekniikka-urakoinnin aluejohtaja. Kuva: Assemblin Oy

AMK Insinööri Antti Pessa on  aikaisemmin työskennellyt Assemblin Oy:n sähköurakoinnintoimialajohtajana. Hän aloitti vuonna 1999 Sähköliike Elvar Oy:ssä ja on yrityskauppojen myötä siirtynyt Assemblinille. Vuosien varrella Pessa on kartuttanut tietotaitojaan ja osaamistaan niin projektipäällikön, asennuspäällikön kuin liiketoimintajohtajan rooleissa.

– Olen kasvanut myös itse yrityksemme kehityksen mukana ja tunnen henkilöstömme sekä asiakkaamme hyvin, joten nyt oman esihenkilöni siirryttyä operatiiviseksi johtajaksi, otan mielelläni lisää vastuuta talotekniikkaurakoinnista, toteaa Antti Pessa.

– Antti on monitoimimies ja pidetty työkaveri sekä esihenkilö. Miettiessäni talotekniikkaurakoinnin jatkuvuutta ja henkilöä tähän rooliin en voinut edes kuvitella löytäväni ketään parempaan kuin hän. Antti ottaa nyt isompaa roolia koko LVIS-urakoinnista minun siirtyessäni koko yrityksemme vetovastuuseen, toteaa Assemblin Oy:n operatiiviseksi johtajaksi kesäkuussa 2021 nimitetty Jukka Jäppinen.