Jukka-Pekka Jäppinen

Jukka Jäppisestä Assemblin Oy:n operatiivinen johtaja

AMK Insinööri Jukka-Pekka Jäppinen on nimitetty Assemblin Oy:n operatiiviseksi johtajaksi 9.6.2021 alkaen. 

Jukka-Pekka Jäppinen

Jäppisellä on pitkäaikainen kokemus esihenkilö- ja johtotehtävistä. Hän on luotsannut viimeiset viisi vuotta Assemblinin talotekniikkaurakointia menestyksekkäästi sekä kehittänyt koko yrityksen toimintaa muun muassa kokonaisvaltaisissa urakkahankkeissa. Jäppinen on tunnettu hyvistä neuvottelutaidoistaan, teknisestä osaamisestaan ja tavastaan katsoa eteenpäin. 

– Kaiken tekemisemme ja onnistumisemme on tehnyt mahdolliseksi meidän loistava henkilöstömme ja mahtavat asiakkaamme. Nyt siirtyessäni urakoinnin liiketoimintajohtajan tehtävistä koko Assemblin Oy:n operatiiviseksi johtajaksi jään kaipaamaan päivittäistä työskentelyä alan parhaan urakointitiimin kanssa, mutta yhtä aikaa olen innoissani uusista haasteista, kertoo Jukka Jäppinen.

Jäppinen on työskennellyt Assemblin Oy:ssä vuodesta 2016 alkaen. Hän aloitti LVI-urakoinnin toimialajohtajana, josta siirtyi liiketoimintajohtajaksi 3,5 vuotta sitten. Operatiivisen johtajan roolissa hän vastaa koko Assemblin Oy:n toiminnasta, josta hän raportoi suoraan Assemblin Oy:n Vt. toimitusjohtajalle Mats Johanssonille. Ennen Assemblinia Jäppinen on työskennellyt Caverion Suomi Oy:ssä ja YIT Kiinteistötekniikka Oy:ssä muun muassa yksikönpäällikkönä ja asennuspäällikkönä.