Kansallis-yhtiöt ostaa toimisto- ja liikekiinteistön Myyrmäestä

– Kohde sijaitsee erityisen mielenkiintoisella alueella, sillä Myyrmäki on Vantaan suurin kaupunginosa ja alue kehittyy voimakkaasti, kertoo Kansallis-yhtiöiden toimitusjohtaja Ilkka Paju.

Kohde on täyteen vuokrattu, ja rakennuksen suurimpia vuokralaisia ovat Autismisäätiö ja Vantaan kaupunki. Muita vuokralaisia ovat muun muassa ruokakauppa, kuntosali ja hammaslääkäriasema.

Myyjänä on Trevianin hallinnoima rahasto. Trevian on suomalainen kaupallisten kiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö.

– Myynti on rahaston strategian mukainen. Muitakin toimikautensa päättävän rahaston kohteita myydään aktiivisesti paraikaa, toteaa Juha Rantonen Trevian Asset Management Oy:stä.

– Tämä on jo toinen kauppa, jonka olemme onnistuneet viemään päätökseen korona-aikana. Olen tyytyväinen, että olemme pystyneet tekemään hyviä kauppoja meneillään olevasta poikkeustilanteesta huolimatta. Meillä on edelleen investointikykyä, mikäli kiinnostavia kohteita tulee tarjolle, painottaa Ilkka Paju.

Marraskuussa Kansallis-yhtiöt myi toimisto- ja liikekiinteistön Helsingin Fredrikinkadulta ruotsalaiselle Fastighets Ab Balder -kiinteistösijoitusyhtiölle.