Kuva: jatke.fi

Jatke mukaan Green Building Council Finlandiin

Green Building Council Finlandin hallitus on hyväksynyt Jatke-konsernin jäsenekseen. FIGBC:n verkoston jäsenet tuovat yhdessä hiilineutraalit, kiertotalouden mukaiset ja kestävää elämäntapaa tukevat ratkaisut osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa.

Kuva: jatke.fi

– Vastuun kantaminen on aina ollut Jatkeen toiminnan keskiössä. Henkilöstöllemme olemme yhtiö, jossa on hyvä olla töissä. Teemme sen, mitä asiakkaiden kanssa on yhdessä sovittu, ja kannamme tekemisestä vastuun. Osana Green Building Council Finlandin jäsenverkostoa pääsemme kehittämään vastuullista rakentamista yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa, kertoo Jatkeen konsernijohtaja Hannu Anttonen.

– Laaja, avoin yhteistyö koko toimialan kesken levittää parhaita käytäntöjä käyttöön nopeimmin ja vauhdittaa toimialan siirtymistä vähähiiliseen, kiertotaloudelliseen toimintaan. Olen iloinen, että Jatke on suurena, suomalaisena rakennusyhtiönä liittynyt verkostoomme tuomaan oman panoksensa toimialan kehittämiseen,  sanoo Mikko Nousiainen, toimitusjohtaja, Green Building Council Finland.