Kuva: Messukeskus/Vesa Koivunen

Hyvinkään Maxpoon tulee 240 näytteilleasettajaa

Maxpo 2023 järjestetään 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Maxpo esittelee maarakennus-, ympäristöhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita kaikissa kokoluokissa. Tämän vuoden näyttelyssä on aiempaa enemmän sähkökoneita.

Kuva: Messukeskus/Vesa Koivunen

Tapahtumaan osallistuu 240 yritystä. Messualueella pääsee koeajamaan mönkijöitä ja tutustumaan veteraanikonenäyttelyyn. Lentokentältä pääsee helikopteriajelulle.

Messuilla esittäytyvät muiden muassa Realmacinery, Volvo Constraction Equipment Finland, Sandvik Mining and Constraction Finland, Tracwest, AGCO Suomi, Avant Tecno, Kivisampo, Lännen Tractors, MN-Lifttek, J-Trading ja Talhu sekä Autotuojat ja -teollisuus yhteisosastollaan.

Volvo Constraction Equipment Finland esittelee sähkökalustoaan.

Ensimmäistä kertaa Suomessa esitellään Volvon 23-tonninen täyssähköinen kaivukone ja sen latausasema. Realmachineryn uutuutena on täyssähköinen Ammann-jyrä ja sähköiset tärylätkät. Tracwest esittelee sähköllä toimivan CASE-miniskaivukoneen, Tana rental sähkörepijän sekä Marakon Lekatech-sähkövasaran.

Rakennuskonealan Näyttely -yhdistys tuo esille tänä vuonna Se on ala -kampanjallaan liikkuvien työkoneiden alan monipuolisia mahdollisuuksia. Tavoitteena on tarjota tietoa alan vaihtamista tai opiskelua harkitseville. Rakennuskonealan näyttely-yhdistys perustettiin 1960-luvun lopussa ja ensimmäinen Maxpo järjestettiin vuonna 1970 Keimolan moottoriradalla. Tämänvuotinen Maxpo on 20:s.