Kuva: morguefile.com

Conficap ostaa helikopterilentäjien koulutuskeskuksen Vantaan Aviapoliksesta

Conficap ostaa helikopterilentäjien koulutuskeskuksen Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydestä. Kiinteistön vuokralaisena toimii Coptersafety Oy, joka on yksi maailman johtavia helikopterilentäjiä kouluttavia organisaatioita. Kiinteistön myyjinä on joukko suomalaisia yksityishenkilöitä, jotka toimivat helikopterilentäjien koulutusalalla.

Kuva: morguefile.com

Kiinteistö on moderni, vuonna 2017 valmistunut kokonaisuus. Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on yhteensä 3 200 neliömetriä. Simulaattorihallista ja moderneista toimistotiloista koostuva tila on muunneltavissa monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tontilla on myös käyttämätöntä rakennusoikeutta, joka mahdollistaa koulutuskeskuksen laajentamisen. Kiinteistö sijaitsee Vantaan Aviapoliksen kaupunginosassa osoitteessa Pyhtäänkorventie 11 A.

Koulutuskeskus sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä. Saavutettavuus Suomen ulkopuolelta on keskukselle erittäin tärkeätä, sillä valtaosa helikopterilentäjäkoulutuksen asiakaskunnasta on kansainvälistä.

”Olemme viime aikoina kehittäneet voimakkaasti kiinteistöliiketoimintaamme hankkimalla uusia toimistoja ja logistiikkakiinteistöjä sekä luopumalla niistä kiinteistöistä Suomen ulkopuolella, jotka eivät ole uudistetun strategiamme mukaisia. Aviapoliksen helikopterilentäjien koulutuskeskus on erinomainen lisä portfolioomme. Odotamme innolla, että pääsemme koulutuskeskuksen omistajana tukemaan Coptersafetyn ainutlaatuista ja kansainvälisesti tunnustettua liiketoimintaa”, toteaa Conficapin kiinteistöjohtaja Atte Köykkä.

”Myyntiprosessi eteni sujuvasti ja hyvässä yhteistyössä Conficapin kanssa. Edellytämme vuokranantajalta, että se ymmärtää liiketoimintamme erityisvaatimukset ja kansainvälisen asiakaskuntamme tarpeet. Sitoutuneena ja ammattimaisena omistajana Conficap oli juuri oikea kumppani meille”, sanoo Coptersafety Oy:n toimitusjohtaja Christer Niemi.