Naava laajenee Ison-Britannian markkinoille

Joulukuussa 2018 yli 2 miljoonaa euroa Invesdor-joukkorahoituskampanjassa kansainvälistymiseensä kerännyt Naava laajentuu Ison-Britannian markkinoille. Naavan ilmaa puhdistavat älykalusteet ovat saatavilla maan johtavan toimistokalusteiden jälleenmyyjän lontoolaisen Office Blueprintin kautta helmikuusta 2019 alkaen. Naavan yhteistyö Office Blueprintin kanssa on jatkoa Naavan uuteen kumppaneihin perustuvaan laajentumisstrategiaansa. Muita Naavan jälleenmyyjiä ovat mm. Sejung Koreassa, Input Interiör Ruotsissa ja Suomessa Staples ja Modeo. Suomessa Naavoja on saatavilla myös Naavan oman myynnin kautta.

“Office Blueprint luo terveellisiä, stressittömiä ja inspiroivia työympäristöjä. Etsimme aina alan uusimpia innovaatioita, muotoilutrendejä ja teknologioita. Naava sopii valikoimaamme täydellisesti ja halusimme ehdottomasti edustaa Naavaa Isossa-Britanniassa”, sanoo Office Blueprintin toimitusjohtaja Neil Jenkins.

Hän jatkaa: “Vietämme nykyään suurimman osan ajasta sisätiloissa, missä ilma ei ole luonnollista. Lontoo on suurkaupunki, jossa saasteinen ilma on todellinen ongelma nykypäivänä. Naava on kehittänyt älykkään ja huonekalumaisen viherseinän, joka yhdistää aitoa luontoa, viimeisintä teknologiaa ja skandinaavista designia. Naavan avulla saammekin helposti tuotua luonnon hyödyt jokapäiväiseen elämäämme.”

Naavan lisäksi Office Blueprintin edustamia merkkejä ovat muun muassa Framery, Vitra, Hay, Knoll ja Martela.

“Varsinkin Lontoon alue kärsii huonosta ilmanlaadusta ja yritykset etsivät ratkaisuja tehdäkseen tiloistaan terveellisempiä – niin työntekijöille kuin asiakkaille. Naava auttaa mielellään paikallisia yrityksiä kumppaninaan Office Blueprint, jolla on mittava määrä asiakkaita eri aloilta, kuten finanssi, konsultointi, IT, koulutus ja ravintola- ja matkailuala”, sanoo Naavan kumppanimyynnistä vastaava Kati Suomi.