Caverionilta latauspisteet Toyotan ja Lexuksen jälleenmyyjille Ruotsissa

Ruotsalaiset Toyota- ja Lexus -jälleenmyyjät varustetaan Caverionin asentamilla latausasemilla tämän vuoden aikana.  Lisäksi Toyota ja Lexus-jälleenmyyjät voivat tarjota asiakkailleen Caverionin kautta latauslaitteita.

– Sähköautojen voimanlähde voi olla vety tai akku – tämä on osa automarkkinan murrosta, jossa haluamme pitkäaikaiseksi kumppaniksi vahvan ja osaavan toimijan kuten Caverion on markkinallamme, sanoo Christian Norberg, Toyota Sweden AB:n toimitusjohtaja.

Toyotan ja Caverionin sopimuksen mukaisesti Caverion sai käyttöönsä Toyotan huhtikuussa markkinoille tulleen, täysin sähköllä toimivan pakettiauton. 

– Keskitymme tarjoamaan älykkäistä ja kestäviä palveluja asiakkaillemme – liikenteen sähköistyminen on meille erittäin kiinnostava alue ja iloitsemme kumppanuudesta Toyotan kanssa. Palvelumme auttavat vähentämään päästöjä liikenteessä, ja latauspisteiden hyvä saatavuus auttaa ihmisiä valitsemaan puhtaamman liikkumismuodon, sanoo Juha Mennander, Caverion Ruotsin divisioonajohtaja.